Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Γκρουέφσκι στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Εκνευριστικός και προκλητικός ο Νίκολα έπαιξε μπάλα...


Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Γκρουέφσκι στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Εκνευριστικός και προκλητικός ο Νίκολα έπαιξε μπάλα με την Ελλάδα (την ηγεσία της δηλαδή) παντελώς απούσα. 

«Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε. Εμείς είμαστε Μακεδόνες, μιλούμε μακεδονικά και η χώρα μας ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε στη θέση να αμφισβητείται το όνομα και η ταυτότητά μας από μια χώρα και βεβαίως, εμείς οι ίδιοι δεν το ζητήσαμε αυτό»

«Είναι γεγονός ότι ο νότιος γείτονάς μας αντιτίθεται τόσο στο όνομά μας, όσο και στην ταυτότητά μας. Και η αντίθεσή του καθίσταται δικό μας πρόβλημα και καταλήγει σε διένεξη, η οποία είναι μοναδική στον κόσμο, διένεξη επιβεβλημένη εξαιτίας της ανάγκης μιας χώρας, του γείτονά μας, να έχει μονοπώλιο σε δύο ονόματα, ή από την άλλη πλευρά, του στρατηγικού του προσανατολισμού να μην είμαστε αυτό που αισθανόμαστε»

«Προκειμένου να τελειώσει αυτό, προκειμένου να είμαστε αυτό που είμαστε, χωρίς να πληγώνουμε κανέναν, χωρίς να βλάπτουμε κανέναν, με κατανόηση, ανεκτικότητα και σεβασμό προς όλους τους γείτονές μας, προς τους φίλους, προς όλους εσάς, με σεβασμό προς τον γείτονά μας με τον οποίο έχουμε αυτή τη διένεξη και με κατανόηση των φόβων του, εμείς δεν έχουμε καμία αξίωση ή πρόθεση να μονοπωλήσουμε τον όρο Μακεδονία»

Σε ευχαριστούμε ρε γκρουέφσκι που μας αφήνεις κι εμας να χρησιμοποιούμε τον όρο Μακεδονία... Αυτόν τον τύπο τον άφησαν να αλωνίζει μόνος του στην Νέας Υόρκη και μαζί με τον Ερντογάν αφού Παπανδρεόυ και Βενιζέλους παίζουν πάνω στις πλάτες της Πατρίδας μας τα βρωμοπαίχνιδα τους...

www.stoxos.gr

-----------------------------------------------

 

4 σχόλια

  1. Εισβολη στα σκοπια εδω και τωρα, απελευθερωσι της Βορειου Μακεδονιας Μας! οι γυφτοι δεν μας αφηνουν αλλα περιθωρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπέρδεψε το Monkeydonski με το Makedonski. Ε τι να κάνουμε ρε παιδιά. Καμιά φορά εκτός από τους ανθρώπους και οι μαϊμούδες κάνουν λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, καλά, ο ΓΑΠ είναι πολωνοεβραίος και η δήθεν ελληνική ρίζα του είναι στην πραγματικότητα αλβανική, ενώ ο Βενιζέλος είναι Τούρκογλου, δηλαδή ο γιος του Τούρκου. Όταν οι νεοέλληνες βάζουν αλλοδαπούς, και μάλιστα εχθρικών εθνών, να διοικούν την Ελλάδα, μην περιμένετε να διατηρηθούν τα σύνορα ως έχουν. Θα μας φτάσουν μέχρι την Λαμία, για να ικανοποιήσουν και τις μανιώδεις ονειρώξεις μερικών αλβανόφωνων που το παίζουν Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα , σε ολοκληρο ΟΗΕ κανενας ΔΕ ρωτησε που ηταν πριν το 1940 , πως λεγονταν , και πως λεγονταν η γλωσσα που μιλουσαν ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.