Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΦΙΒΙΕΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 50(!!!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

Η κινητή αμφίβια επιθετική γέφυρα η οποία κατασκευάστηκε στην τουρκία παραδόθηκε χτες στο Αρχηγείο Στρατού Ξηράς σε τελετή που πραγματοποιή...


Η κινητή αμφίβια επιθετική γέφυρα η οποία κατασκευάστηκε στην τουρκία παραδόθηκε χτες στο Αρχηγείο Στρατού Ξηράς σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.   Παραδόθηκαν  τέσσερεις από τις κινητές αμφίβιες επιθετικές γέφυρες οι οποίες σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σε τέσσερα χρόνια από μια ιδιωτική εταιρία. Τα οχήματα τα οποία συγκροτούν την κινητή αμφίβια επιθετική γέφυρα διαθέτουν τα ίδια υποσυστήματα με τα τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα 8Χ8 PARS. (ΦΩΤΟ)

Τα αμφίβια οχήματα ενώνονται σχηματίζοντας γέφυρα και από πάνω τους μπορούν να περάσουν τεθωρακισμένα οχήματα. Η δυνατότητα μεταφοράς των τριών οχημάτων που σχηματίζουν γέφυρα είναι 100 τόνοι. Η κινητή αμφίβια επιθετική γέφυρα θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και σε ποταμούς υψηλής ροής και στο το πλαίσιο του σχεδίου θα κατασκευαστούν συνολικά 52 οχήματα τα οποία θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2012, αναφέρουν τουρκικά μέσα.

"ΣΤΟΧΟΣ"

-----------------------------------------

 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.