Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ. ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθ...


Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών πριν από λίγη ώρα, από τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Ψυχογιό, με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.

Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημεία και την πέταξαν στο σημείο. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός μετά, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα ο ένας διαμένει στο χωριό και ο άλλος στο Βρανά, ενώ για τον τρίτο δεν υπάρχουν στοιχεία. (thebest.gr)

9 σχόλια

  1. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ...
    ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΔΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απέλαση τωρα δημευση οποιαδηποτε περιουσιακών στοιχειων, τραπεζικων λογαριασμών κλπ. Να πανε απο κει που ήρθαν. Διαφορετικα εφ΄ορου ζωής κοινωνική εργασία όπως κλαδεμα, κοψιμο χορτων, σπασιμο πετρας όπως ακριβως εκαναν και στην πατριδα τους. Δεν ήταν τυχαιο άλλωστε οτι η Αλβανια ειχε καθεστως Χότζα. Γνωριζε ο ανθρωπος με τι κουμασια ειχε να κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει και άλλη λύση. Πρίν την απέλαση ενα σπασιμο των χεριών όπως κανουν στην Σαουδικη Αραβία οταν κλεβεις. Όταν εχεις να κανεις με κτηνη και παλιανθρώπους αναλογα πρεπει να τους αντιμετωπίζεις. Η ελευθερια και η δημοκρατια και τα αναλογα δικαιωματα που επαγγελεται η αριστερα είναι λεξεις αγνωστες για λαους της Βαλκανικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλώς πρέπει τώρα να τους πιάσουν και να τους ξεσκίσουν κι αυτούς. Αλλά θυμηθείτε πόσοι "Έλληνες" καίνε κάθε τόσο την Σημαία και δεν τρέχει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξέρετε πιοι είναι, ξέρετε που μένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΩΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ............. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ .....Ω ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ.

    153 ΣΧΟΛΕΙΟ Μ.Υ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.