Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ;;; ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΙΑΡΗΚΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 111 ΣΠΙΤΙΑ!

Τέλος στη δράση ενός σεσημασμένου διαρρήκτη έβαλαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Γλυφάδα. Πρόκειται για έναν 25χρονο υπήκο...


Τέλος στη δράση ενός σεσημασμένου διαρρήκτη έβαλαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Γλυφάδα. Πρόκειται για έναν 25χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, είχαν διαρρήξει με μια 24χρονη, η οποία αναζητείται, πέντε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ατομικά έγγραφα καθώς και άλλα αντικείμενα.

Από την έρευνα- προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α Γλυφάδας προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με την συνεργό του, από τις 28 Ιουνίου του 2011, οπότε και αποφυλακίσθηκαν από τις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν για παρόμοια αδικήματα, διέπραξαν συνολικά 111 διαρρήξεις- κλοπές σε αυτοκίνητα.  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 O 25χρονος με τη συνεργό του είχαν πραγματοποιήσει:

• 39 διαρρήξεις στη Γλυφάδα.
• 27 στο Χαλάνδρι.
• 20 στον Άλιμο.
• 8 στο Ελληνικό.
• 6 στην Βουλιαγμένη.
• 8 στην Βούλα.
• 3 στο Π. Φάληρο.

3 σχόλια

  1. Οι δικαστες που τους εβγαλαν εξω να πληρωσουν τους πολιτες απο το μισθο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαια τι αλλο? Οι Ελληνες δεν εχουν κλεψει ποτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ, 11.33μμ.ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ.ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Η ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΒΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.