Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΖΑΝΤ

Εδώ και μέρες επιμένουμε για τις συνδυασμένες επιχειρήσεις τουρκίας και Ιράν εναντίον των κούρδων (δείτε ΕΔΩ ) και τα τουρκικά μέσα έρχοντα...


Εδώ και μέρες επιμένουμε για τις συνδυασμένες επιχειρήσεις τουρκίας και Ιράν εναντίον των κούρδων (δείτε ΕΔΩ) και τα τουρκικά μέσα έρχονται να μας επιβεβαιώσουν και να πιστοποιήσουν ότι η συνεννόηση είναι πλέον και σε επίπεδο κορυφής. Τόσο κορυφής που πιό ψηλά δεν πάει... Εχθές είχαν μακρά τηλεφωνική συνομιλία ο Ερντογάν με τον Αχμαντινεζάντ στην οποία συζήτησαν θέματα περιβάλλοντος ασφαλείας των δύο χωρών και το Συριακό ζήτημα, αλλά η συζήτηση επικεντρώθηκε στις επιχειρήσεις κατά των κούρδων.

Τουρκικό μέσο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο ότι η τηλεφωνική ομιλία τους πραγματοποιήθηκε στον δρόμο καθώς ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του κατευθυνόταν με προορισμό   επίσκεψη σε ιδιωτική κλινική  όπου νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής İbrahim Tatlıses. Ο Ερντογάν σταμάτησε με εντολή του την ακολουθία οχημάτων του πρωθυπουργού, για να μπορέσει να μιλήσει με την ησυχία του, δημιουργώντας μάλιστα σοβαρή απορία σε όλους, που λύθηκε μετά από μισή ώρα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την τηλεφωνική ομιλία του με τον πρόεδρο του Ιράν.

Ο Ερντογάν είπε αργότερα ότι οι διμερείς σχέσεις των δυο χωρών, οι εξελίξεις στην Συρία και επίσης τα περιφερειακά ζητήματα, ήταν που απασχόλησαν το περιεχόμενο της συζήτησης τους στο πλαίσιο της τηλεφωνικής τους συνομιλίας.

Κατά τα άλλα κι ενώ διεξάγουν κοινές πολεμικές επιχειρήσεις, η τουρκία πέρνει από το ΝΑΤΟ "πάτριοτ" για να ενισχυεθί η αντιπυραυλική της προστασία έναντι του Ιράν, που θα τους εγκαταστήσει προσωρινά στα Νοτιανατολικά της.

www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Να γιατι ΠΡΕΠΕΙ να δυαλυθει η τουρκια ΤΩΡΑ (ΤΩΡΑ = ΤΩΡΑ αυριο θα ειναι αργα) ? μια εικονα - χιλιες λεξεις , προωθηστε τη φοτο στον ΟΜΠΑΜΑ .
    Οι βλακοαμερικανοι ηταν να τους δωσουν και πυρηνικο εργοστασιο , αν δεν ξερουν που θα καταληξει το απεμπλουτισμενο πλουτωνιο (το "ΜΠΑΡΟΥΤΙ" της ατομικης βομβας) που θα δωσουν στον ερντογαν για το εργοστασιο ΑΣ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΦΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!

    1)Αξονας τουρκιας -ιραν(που προσπαθει να γινει πυρινικη δυναμη)

    2)Αναμεσα τους οι ΚΟΥΡΔΟΙ πολεμικα ετοιμοι

    3)Τρομος στο ισραηλ-Ηπα για τομ πυρινικο προγραμμα ιραν

    4)Κακες σχεσεις τουρκιας ΙΣΡΑΗΛ

    5) Πυρινικο ΙΡΑΝ = Νο 1 παγκοσμια απειλη

    6) Απειλη τουρκιας εναντιον Κυπρου- Ισραηλ για ΑΟΖ

    7) Αντιδραση ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ-ΕΕ

    8) Ελλαδα σε αριστη στρατιωτικη κατασταση (για την ωρα)

    ΟΠΟΤΕ αν κανουν τιποτα στην ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ με ολον τον πλανητη εναντιον τους τοτε GAME OVER !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Enas o Mpastardos apo thn Potamia exei kai ligo Ellhniko Aimma mesa tou fainete....O Alos miazei san MAIMOUNA etsi leme sto Nhsi mou tous pi8hkous,tsites ktl..
    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιάζει με Μογγόλο ο Ερντογάν; Εμένα σαν Νορμανδός μου φαίνεται. Ψηλός, καστανόξανθος και καλοβαλμένος. Άλλωστε, αφού λένε ότι κατάγεται από τον Πόντο, μάλλον απίθανο φαίνεται να έχει μογγολικές ρίζες. Υπάρχουν στον Πόντο Μογγόλοι;
    Ο άλλος είναι ο χαρακτηριστικός τύπος του Γύφτου, απ' αυτούς που ξέμειναν στην Περσία όταν ερχόταν από την Ινδία στην Δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.