Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΗΒΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΛΑΕΙ ΠΕΡΑ... ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Να είναι καλά ο άνθρωπος και χίλια χρόνια να ζήσει αλλά... στα καθήκοντα του Αρχιεπίσκόπου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο Ιερώνυμος εισήχθη σ...

Να είναι καλά ο άνθρωπος και χίλια χρόνια να ζήσει αλλά... στα καθήκοντα του Αρχιεπίσκόπου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο Ιερώνυμος εισήχθη σήμερα το πρωί στο Αττικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο, για προγραμματισμένο μετεγχειρητικό έλεγχο   σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

Ο αρχιεπίσκοπος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 10 Μαΐου για την αντιμετώπιση του διπλού κατάγματος κνήμης - περόνης που υπέστη κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο της πόλης. 

Για τον λόγο που δεν μπορεί να δέσει καλά το κάταγμα του Ιερώνυμου έχουμε κάνει ήδη γνωστούς τους λόγους με την παρακάτω ανάρτηση του "Στόχου" και κλείνουμε με την παράθεση της και την απορίας μας γιατί δεν έχει ήδη παραιτηθεί από εχθές:


  

3 σχόλια

  1. Ας ακολουθήσει τον συνοδοιπορο Ζακύνθου. Ο ανθρωπος απλά περιφέρεται. Δειχνει αδύναμος, εκτος τοπου και χρόνου. Το γινάτι του να γίνει Αρχιεπίσκοπος επιτεύχθη. Η εκκλησία πρεπει να εχει φωνή κ να εινια δραστηρια στις δυσκολες στιγμές της Ελλάδος. Δημόσιες σχέσεις κ τηλεοπτικές εμφανισεις δεν προσφερουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ BUSINESS, ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΑΡΑΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΥΛ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΛΙΑΠΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.