Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ "ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Η κουρδική σκληροπυρηνική οργάνωση "Γεράκια της Ελευθερίας του Κουρδιστάν" (TAK) που τα χτυπήματά της έχει καταδικάσει ακόμη και τ...

Η κουρδική σκληροπυρηνική οργάνωση "Γεράκια της Ελευθερίας του Κουρδιστάν" (TAK) που τα χτυπήματά της έχει καταδικάσει ακόμη και το ΠΚΚ, απειλεί με μαζικά χτυπήματα κατά πολιτικών και τουριστικών στόχων στην τουρκία.

Η οργάνωση ΤΑΚ (Γεράκια της Ελευθερίας του Κουρδιστάν) που είναι υπεύθυνη για πολλές αιματηρές επιθέσεις σε βάρος πολιτών, ανακοίνωσε πως ¨θα περάσει σε μαζικές επιθέσεις¨. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Πρακτορείου Φιράτ –φίλα κείμενου στο ΠΚΚ- η ΤΑΚ αναφέρει πως ¨δεν θα υπάρχουν όρια στις επιθέσεις¨ και ότι ¨Ακυρώνεται από σήμερα η ευαισθησία που επιδεικνύαμε όσον αφορά πολίτες και τουρίστες¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Οι πολιτικές σφαγής και καταστροφής σε βάρος του κουρδικού λαού από το τουρκικό κράτος, υπερέβησαν τα όρια της ανοχής¨ και ότι ¨Η κυβέρνηση του τουρκικού κράτους είχε δείξει την πραγματική της πρόθεση και στόχο, όταν χωρίς να υπολογίζει αξίες και αρχές πολέμου, είχε χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. Η οργάνωση ανακοινώνει πως λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ιράν στο όρος Κάντιλ, πλέον όλοι οι πολίτες, οι οικονομικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι του θα αποτελούνε στόχους. Η ΤΑΚ ήταν η οργάνωση η οποία είχε αναλάβει πέρσι την ευθύνη για την επίθεση ως ¨ζωντανή βόμβα¨ στο Ταξίμ. (πηγή)

Η ίδια κουρδική οργάνωση πρίν λίγα χρόναι είχε χτυπήσει με βομβιστικές επιθέσεις και το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Το χειρότερο για τους τούρκους είναι ότι δρά στα μεγάλα αστικά κέντρα της δυτικής πλευράς και όχι στην Νοτιανατολική τουρκία...

www.stoxos.gr 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.