Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

42ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ

Την άμεση κατβολή 1000 ευρώ για να μην την οδηγήσουν στο Αστυνομικό τμήμα, υποσχέθηκε 42χρονη Γεωργιανή σε Αστυνομικούς που όμως δεν τσίμπησ...

Την άμεση κατβολή 1000 ευρώ για να μην την οδηγήσουν στο Αστυνομικό τμήμα, υποσχέθηκε 42χρονη Γεωργιανή σε Αστυνομικούς που όμως δεν τσίμπησαν, όταν μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι η αλλοδαπή δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα. Το σχετικό Δελτίο τύπου της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Πρωινές ώρες της 22-08-2011 στο Χαλάνδρι από Αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, συνελήφθη 42χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενη για «Ενεργητική Δωροδοκία Αστυνομικών» και παράβαση του Ν. «Περί Αλλοδαπών».

Ειδικότερα, Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν την 42χρονη και αφού προέβησαν στον έλεγχο των στοιχείων της, τη συνέλαβαν διότι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της στο Τ.Α. Χαλανδρίου, η συλληφθείσα προκειμένου να μην εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης σε βάρος της, υποσχέθηκε στους Αστυνομικούς την άμεση καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
 

2 σχόλια

  1. Βρε Σωκρατη ακομα και εγω που δεν ειμαι σοφος καταλαβαινω οτι θα εφαρμοζονταν το διοικητικο μετρο της σωματικης ερευνας ΣΙΓΟΥΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.