Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ!

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Ανθυπολοχαγών της τάξη...

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Ανθυπολοχαγών της τάξης 2011 «Λοχαγός Αναστάσιος Γιώτης».

6 σχόλια

  1. Από τους παραδίδοντες την Πολεμική Σημαία της Σχολής κανείς δεν έχει τα κόκκινα πέτα του Ένδοξου Πεζικού.
    Έτσι είναι φτιαγμένη η ελληνική κοινωνία : "Σιγά μην τρέχω σαν ... πάνω κάτω στην Ελλάδα,καλύτερα τα λουφοσώματα ή τα διπλά χρόνια ".

    Ετεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγάζω βαθμό για να γίνω στρατιωτικός... και ποιος στρατιωτικός δεν μετάνιωσε για την επιλογή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI SOSTO ME STRATO 70.000 NA PROSLAMVANOUNE TOSOUS OSOUS OTAN EIXAME STRATO 300.000 ????

    ALLH MIA 8LIVERH ELLHNIKH PROTOTYPIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο για το πέτο του ενδόξου όπλου του Πεζικού που ουδείς το αμφισβητεί έχω να πω ότι όλα τα όπλα και σώματα συμμετέχουν εξίσου σε ένα πόλεμο και η ορθή και εύρυθμη λειτουργία του στρατεύματος βασίζεται πάνω σε όλα και όχι μόνο στο πεζικό...Μην κρίνουμε λοιπόν τους Ανθυπολοχαγούς την αξία τους και προπάντων τη φρουρά της σημαίας με βάση προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις.Επίσης διπλά χρόνια μέχρι προσφάτως είχαν και οι Ειδικές Δυνάμεις που ανήκουν στο Πεζικό.Όσο για ένδοξη ιστορία των όπλων και σωμάτων ας διαβάσουμε και κανένα ιστορικό απόσπασμα από τους Βαλκανικούς και το 1940 δεν κάνει κακό.Έχω μια μικρή υποψία ότι εξυμνεί και άλλα όπλα και σώματα για την τεράστια προσφορά τους στον αγώνα....Όσο για τα σχόλια των λοιπών αγαπητών πατριωτών και κυρίως του αγαπητού Δημήτρη θα πω ότι σας ευχαριστούμε που μας καλωσορίζετε στην οικογένεια σας αλλά δεν θα πάρουμε γιατί προφανώς οικογένειες σαν τις δικές σας δεν γνωρίζουν Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α !!!!!!Αρα ό,τι και να λένε θα'χουν δίκιο!!!!Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.