Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ 59ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΔΡΑΣΤΗΣ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Επίθεση δέχτηκε 59χρονος Έλληνας στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου από τον 21χρονο Αλβανό εργάτη του το πρωί...

ΔΡΑΣΤΗΣ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ

Επίθεση δέχτηκε 59χρονος Έλληνας στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου από τον 21χρονο Αλβανό εργάτη του το πρωί της Πέμπτης. Ο Αλβανός χτύπησε με σιδερολοστό τον 59χρονο εργοδότη του και στην συνέχεια του απέσπασε το ποσό των 680 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την τοπική αστυνομία. Φυσικά, καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί το γεγονός, αλλά ούτε και η αμετανόητη στάση ορισμένων... "Ελλήνων" που εξακολουθούν να παίρνουν στις δουλειές τους αλλοδαπούς, πολλές φορές παράνομους και αγνώστου προελεύσεως. Απ΄την μια τα φτηνά εργατικά και η αδιαφορία του μέσου Έλληνα για τον συνέλληνα και από την άλλη τα επαρχιωτόπουλα που προτιμούν να αδειάζουν καζάνια φραπέ απ' το δουλέψουν την γη των γονέων τους... Και όσοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία των τεμπέληδων άεργων, οι συγχωριανοί τους δεν τους προτιμούν γιατί δεν μιλάνε... σπαστά ελληνικά! Άλλο ένα απόστημα της ελληνικής κοινωνίας που πρέπει άμεσα να σπάσει.

1 σχόλιο

  1. Εγω μολις πρωτοηλθαν απο οικτο χρησιμοποιησα εναν σε οικοδομη (ειμαι ηλεκτρολογος) .τον πληρωσα πιο πολυ απο ελληνα , εκανε ελαχιστη δουλεια , Πληρωσα και το φαγητο -σουβλακια μπυρες κλπ - και μου εκλεψε και το κομπρεσερ 400 χιλιαδες. Δεν με ληστεψε ουτε με πλακωσε στο ξυλο γιατι ηταν μονος του ,κριμα , αν με ειχε κτυπησει κιολας ισως δεν θα ψηφιζα μεχρι το 2000 ΠΑΣΟΚ.
    Ζητω συγνωμη απο ολους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.