Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ! Κατόπιν της δημοσιοποίησης για προσφορά οικονομικής βοήθειας της ρωσικής κυβέρνησης ...

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ!

Κατόπιν της δημοσιοποίησης για προσφορά οικονομικής βοήθειας της ρωσικής κυβέρνησης στην χώρα μας και την κατηγορηματική άρνηση του Παπανδρέου, σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δυο αρχηγών κρατών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Γιωργάκης απήυθυνε κάλεσμα στον Πούτιν να επισκεφτεί την πατρίδα μας οποιαδήποτε στιγμή εκείνος θελεήσει, λες και δεν πρόκειται για αρχηγό κράτους, αλλά για τη Μις Τουρισμό 2011, που προσκαλεί τις συνδιαγωνιζόμενές της στην ιδιαίτερη πατρίδα της! Αυτή ονομάζουν εξωτερική πολιτική οι γελωτοποιοί της κυβέρνησης... Χωρίς πολιτική ατζέντα, χωρίς σκοπό και πολιτικές επιδιώξεις καλούν αρχηγούς κρατών στην χώρα μας για καφεδάκι...

4 σχόλια

  1. Τόσο του κόβει, τόσο κάνει. Να τον "χαιρόμαστε" όλοι τον πιτουράκο μας, μα πιο πολύ αυτοί που τον ψήφισαν!!!!! Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ???ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ!!!.ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ.ΤΟΝ Α/ΓΕΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέ ποιόν να μιλήσει ο Πούτιν! Ο Ανθρωπος είναι βλήμα!!και τέτοια βλήματα θέλουν σκάσιμο.Δέν του αρεσε η βοήθεια του Πούτιν είχε λέει μικρό επιτόκιο και εγώ τέτοια ξεφτιλισμένα δάνεια δέν παίρνω!Αλλα καλά να πάθουμε τέτοια μαλακισμένα ψηφήζουμε και περιμένουμε προκοπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΟΓΗ ΨΗΦΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.