Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ GAY PRIDE - ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΑ!

Μας ενημέρωσαν οι πουρναροκαλλιεργητές -Οικολόγοι Πράσινοι- για την στήριξή τους στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων που θα πραγματοποιηθεί το Σά...

Μας ενημέρωσαν οι πουρναροκαλλιεργητές -Οικολόγοι Πράσινοι- για την στήριξή τους στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά δεν περιμέναμε και τίποτε διαφορετικό απο τους προοδευτικάριους του Τρεμόπουλου και περιμένουμε με... αγωνία να τους δούμε να παρελαύνουν ντυμένοι... αγγούρια Καλυβιώτικα! Ακολουθεί η ανακοίνωση των πουρναροκαλλιεργητών, που θυμήθηκαν πάλι τη μισαλλοδοξία, τα στερεότυπα και τις διακρίσεις:
"Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουμε και φέτος στις εκδηλώσεις του ATHENS PRIDE που διοργανώνεται το Σάββατο 4/6/2011 στην πλατεία Κλαυθμώνος με κεντρικό σύνθημα: “Φίλα με παντού”. Θα είμαστε μαζί με τους/τις συμπολίτες μας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και θα συμμετέχουμε στην παρέλαση στις 6.00 μ.μ, γιορτάζοντας την πολυμορφία και τη διαφορετικότητα, απορρίπτοντας τα στερεότυπα και τις διακρίσεις που γεννούν τη μισαλλοδοξία.
Η αρμονία και η ισορροπία στις ανθρώπινες κοινωνίες βρίσκεται στον πυρήνα της οικολογικής σκέψης. Η κατάργηση των διακρίσεων και η οικοδόμηση ισότιμων ανθρώπινων σχέσεων μας αφορά όλους και όλες. Θέλουμε μια ανοιχτή κοινωνία που αγαπά την πολυχρωμία και τη διαφορετικότητα και είναι περήφανη γιατί όλα τα μέλη της είναι διαφορετικά αλλά ίσα. Πιστεύουμε πως οι διακρίσεις, οι προκαταλήψεις, ο στιγματισμός και τα στερεότυπα, γεννούν τη βία μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία.
Για μας, τους Οικολόγους Πράσινους, συμπολίτες μας είναι όλοι/ες όσοι/ες μοιράζονται μαζί μας τον τόπο που ζούμε, ανεξάρτητα από καταγωγή, ιθαγένεια, θρήσκευμα, ηλικία, φύλο, αναπηρία, αγοραστική δύναμη, κοινωνική θέση, πολιτισμική ταυτότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα κοινωνικού φύλου. Πιστεύουμε ότι πρέπει να καταβάλλουμε καθημερινά προσπάθειες για την κατάργηση όλων των προκαταλήψεων που αντιμετωπίζουν οι λεσβίες, οι γκέι, οι αμφισεξουαλικοί/ες, οι διαφυλικοί/ες και οι διαμφυλικοί/ες.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων"

5 σχόλια

  1. re stoxe ..k eseis oloi oi gnhsioi patriotes TI KANETA GIA NA TO STAMATHSE TE AYTO???..THES NA SE PW EGW??? TIPOTA DE KANETE!!! GKEGKE?...k an thes dinw k onomatepwnymo moy gia na anartyhseis to sxolio. k xereis giati tha to dwsw? giati lew thn alitheia.....k einai h alitheia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ σωστά θα κάνουμε. Θες να μας τσακίσουν τα ΜΑΤ για να γράφουν μετά οι φυλλάδες "Οι ακροδεξιοί προκάλεσαν επεισόδια"; Άλλος είναι ο σκοπός αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRE POY MAS KATANTHSAN ME THN DHMOKRATIA TOYS!GI ATOYS TOYS ANWMALOYS KAI ANWMALES EDWSAN THN ZWH TOYS OI PAPPOYDES MAS KAI OI PARERADES MAS ??GIA ONOMA TOY THEOY PIA TI EGINE ME TO ETHNOS MAS ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ton mixaloliako giati ton psifizame? gia na kanoun parelasi kai pleon na min uparxei i paramikri antidrash?

    alla elege o Panagiotaros....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας,

    Διαβάστε άρθρο σχετικό με το δικό σας:

    Οι Οικολόγοι Πράσινοι γιορτάζουν την ανωμαλία και το “παρά φύσιν” - Athens Gay Pride 2011 - http://www.greek-politics.gr/archives/673

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.