Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ!

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΤΑΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟ...

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΤΑΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET

Δύο άγνωστοι οπλοφόροι κατάφεραν και διείσδυσαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα και κατευθύνθηκαν προς τα σέλτερ όπου βρίσκονται τα Mirage 2000 της 332Μ, όταν έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Μονάδας Φύλαξης Αεροδρομίου η οποία προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, αλλά μάταια: Οι δύο άγνωστοι πυροβόλησαν 4-5 φορές προς την κατεύθυνση της περιπόλου και κατάφεραν να διαφύγουν.

Η είσοδός τους έγινε στην βορειοδυτική πλευρά και αφού είχαν έρθει νωρίτερα πάλι σε "θερμή επαφή" με την αστυνομία: Τους είχαν εντοπίσει κοντά στο αεροδρόμιο, επιχείρησαν να τους σταματήσει να τους ελέγξει και αυτοί απάντησαν πάλι με βροχή πυροβολισμών και προς τους αστυνομικούς.

Μέσα στο αεροδρόμιο καραδιωκόμενοι από την περίπολο, αλλά πυροβολώντας εναντίον των ανδρών της περιπόλου (η οποία δεν ανταπέδωσε τα πυρά...) εξήλθε νοτιοδυτικά του αεροδρομίου.

Το περιστατικό είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό δεδομένου ότι επρόκειτο περί δραστών οι οποίοι έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να μην πιαστούν ζωντανοί ενώ κάθε φορά που ένιωθαν ότι τους πλησίαζαν απαντούσαν με βροχή πυροβολισμών.

Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας κάλυκας μέχρι τώρα! Στην βάση έσπευσε εν συνεχεία μεγάλη αστυνομική δύναμη και εισαγγελέας, αλλά και κλιμάκιο της 31 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων, που προέβη σε έρευνες στο χώρο.

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της Αεροπορίας:

"Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 01:50 περίπου, εντοπίστηκαν από περίπολο δύο άγνωστα άτομα να κινούνται σε χώρο εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο Τανάγρας.
Οι δύο άγνωστοι με τον εντοπισμό τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές.

 Στις έρευνες για τη σύλληψή τους εκτός από τα όργανα Ασφαλείας του αεροδρομίου συμμετείχαν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέχρις στιγμής τα δύο άτομα διαφεύγουν την σύλληψη. Οι έρευνες συνεχίζονται".

12 σχόλια

  1. Αν τους βρουν εγώ θα γίνω Ωνάσης.
    Καλά ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος, αλλά και τα αεροδρόμια???
    Καλά πάμε!!!
    Πρώτα - πρώτα εφόσον οι παρείσακτοι πυροβόλησαν ποιος ο λόγος να μην απαντήσει κατευθείαν η περίπολος??
    Πότε επιτέλους θα αλλάξουν οι μ*λακισμένοι κανόνες του Στρατού, τι θα πει αλτ και πράσινα άλογα, κανένας δεν έχει δικαίωμα να πλησιάζει σε στρατιωτικό χώρο νυχτιάτικα, μπαμ και κάτω δίχως προειδοποίηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως το περιστατικό έχει να κάνει με τα ''τυχαία'' ατυχήματα που έχουμε τελευταία με αδικαιολόγητες πτώσεις απάτσι και αεροσκαφών?

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kαλα τι σοι φυλαξη ειναι αυτη ?αχρηστη ολοι τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΈΠΕΙΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ), ΈΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ-ΒΑΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΑΓΓΑΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΛΗΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ-ΧΑΔΙΑ Ή ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ...

    ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Ή ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑ...

    ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ... ΈΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ...

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ekana mia fora xrhsh tou oplpou mou otan eimoun skopos,kontepsa na skotwsw enan---a8ww8hka meta, DIOTI DIABASA STO STRATODODIKEIO TON NOMO TOU SKOPOU POU LEEI---------SKOPOS YBRIS8EIS KANEI XRHSH TOU OPLOU TOU,GIATI DEN PEIROBOLHSE H PERIPOLOS TOU AERODROMIOU LOIPON? GIATI DEN ANTAPEDWSE TA PYRA? DEN EINE OUTE YBREIS NA SE PYROBOLOUN OTAN EISE SKOPOS? I PERIPOLOS?
    NA SAS PW EGW GIATI H PERIPOLOS DEN ANTAPEDWSE TA PYRA? DIOTI EIXAN MALLON ADEIA OPLA!!!! DEN EIXAN SFAIRES!! PERIPOLOUN ME ADEIOUS GEMISTHRES!!!
    ZHTW TO MPOURDELLO H ELLAS!!
    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Τζακ εθεσε το θεμα πολυ σωστα. Το "κουρασμενο" ανταλακτικο ΔΕΝ ανιχνευεται στο αεροσκαφος απο ΚΑΜΜΙΑ επιθεωρηση παρα ΜΟΝΟ εργαστηριακα με ακτινες Χ.
    Αυτοι αφου εχωναν κανα δυο χιλιαρικα σε επιορκους μονιμους η και στρατευσιμους εμπαιναν το βραδυ και φορτωναν τα αεροπλανα μας με κουρασμενα ανταλακτικα αφου τα ειχαν ελεγξει στα εργαστηρια της χωρας τους σιγουροι οτι θα τα παιξουν σε κανα δυο ωρες πτησης .Να γιατι εχουμε "ατυχηματα" . Αυτη τη φορα κατι στραβωσε ,ισως η αστυνομια που δεν ηταν στο κολπο , να γιατι δεν απαντησαν στα πυρα... Ας εξεταστει και αυτο το σεναριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα καλα ποιος ασχετος λεει οτι το συστημα ασφαλειας δεν λειτουργησε? Τοση εμπαθεια ποια με τα στελεχη? Αν καποιοι δεν γνωριζουν ας μην μιλανε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μυαλο σας παει πολυ μακρια

    απλα αναγνωρίσει κανουν μυστικες ηπηρεσιες
    , για να ξερουν ακριβως τη παιζει σε καθε αεροδρομιο

    και απο μυστικες ηπηρεσιες του πακισταν
    ειναι γεματη η ελλαδα

    δεν εχει κανενα νοημα να χαλασεις 1-2 αεροπλανα

    να εχεις κανει αναγνωρισει σε ολλα τα αεροδρομια και να εισαι ετοιμος

    οταν θα γινει το θερμο επεισοδειο, να επιτεθείς έχει όμως..........

    και φυσικα αυτο ετοιμαζουν
    με τοσους λαθρομεταναστες μεσα στη χωρα
    ολλα γινονται........

    απλα λόγο οτι ειμαστε μπανανιά το παράκαναν και τους αντιλήφθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Exis dikio,ektos an ixan ton gemistira RAMENO mesa se ifasma.stin aeroporia ipiretisa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνοπτικές διαδικασίες: Στρατιωτικός χώρος= Δεν έχεις καμια δουλειά εκεί χωρίς άδεια! Οπότε για καλό δεν πήγες. = ΜΠΑΜ και κάτω!!! Να αλλάξουν οι νομοθεσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.