Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΔΕΦΕΔ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Από 20 μέχρι 26 Ιουνίου και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτος Εθελοντισμού 2011 οι εθελοντικές οργανώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας...

Από 20 μέχρι 26 Ιουνίου και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτος Εθελοντισμού 2011 οι εθελοντικές οργανώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο Πολιτική Προστασίας παρουσιάζουν το έργο τους σε 28 stands που παραχώρησε ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΚΒΕ) και ο πρόεδρός του κος Χαρ. Μπαρμπουνάκης στην παραλία της Θεσσαλονίκης (περιοχή αγάλματος Μ. Αλεξάνδρου).
Η ΛΕΦΕΔ θα βρίσκεται εκεί όλες τις μέρες και θα είναι χαρά μας να επισκεφτούν το stand όλοι οι φίλοι μας όπου θα μπορέσουμε να γνωριστούμε και να τους ενημερώσουμε για τις δράσεις μας στο τομέα της Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης ένα θέμα που είναι επίκαιρο άλλα και για το συνολικό έργο και σκοπό της λέσχης.

3 σχόλια

  1. μπειτε στο lefed.gr και δειτε τι κανει η ενεργη εφεδρεια με δικα της εξοδα ενω αυτο επρεπε να το κανει η πολιτεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων απευθύνεται σε κάθε Έλληνα που υπηρέτησε την θητεία του σε οποιοδήποτε κλάδο, όπλο ή σώμα και με οποιονδήποτε βαθμό. Μοναδική προυπόθεση για να ενταχθείς κι εσυ στην οικογένεια μας είναι η αγάπη προς την Πατρίδα!
    "Οσοι Ζωντανοί" λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.