Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ

Όλα τα Κανάλια λογόκριναν την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, το εσπέρας της περασμένης Τρίτης 31 Μαΐου 2011 και ...

Όλα τα Κανάλια λογόκριναν την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, το εσπέρας της περασμένης Τρίτης 31 Μαΐου 2011 και ιδού γιατί: Ο Λαουτζίκος που λατρεύει τον 86χρονο Σταλινικό μουσικοσυνθέτη, λόγω της ασύστολης επί 40 χρόνια προπαγάνδας των Αριστερών, δεν έπρεπε να πληροφορηθεί τι ακριβώς είπε ο Μίκης στην Σύναξη της Οδού Πανεπιστημίου που οργάνωσε ο Πρύτανις του Αθήνησι, Θεοδόσης Πελεγρίνης… 1) Ο Μίκης ζήτησε να φύγουμε από τον Δυτικό Κόσμο, διότι οι ένοχοι για την Πτώχευση της Ελλάδος είναι η Ξένη Εξάρτηση, οι ΗΠΑ, η Δύση και ο Καπιταλισμός! Μάλιστα, κάλεσε τους Έλληνες να αγωνιστούν για να γίνει η Ελλάδα «Κέντρο Παγκόσμιας Ειρήνης», οπότε δεν θα έχει ανάγκη να ξοδεύει χρήματα για Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία, άρα θα κάνουμε οικονομία!. Σε τέτοιο νηπιακό επίπεδο βρίσκεται η σκέψη όλων των Αριστερών… 2) Κάποια στιγμή, οι παριστάμενοι άρχισαν να φωνάζουν να φύγει από την Ελλάδα ο Τζέφρυ Παπανδρέου. Ο γερο – Μίκης αρπάζει την ευκαιρία και λέει επί λέξει: «Πώς έρχονται τα πράγματα, έ; Στα 1944 από το ίδιο μέρος κάναμε μια συγκέντρωση τότε εναντίον του άλλου Παπανδρέου, του Γέρου, που κι αυτός ήθελε να μας φέρει την Ξένη Εξάρτηση»!.. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Σε επίσημη εκδήλωση του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Αθηνών με χιλιάδες πατριωτικό κόσμο στην Πανεπιστημίου, ένας 86χρονος Σταλινικός Μουσικοσυνθέτης εκφράζει τον πόνο του που ο μακαρίτης Γεώργιος Παπανδρέου έσωσε την Ελλάδα από τον Κομμουνισμό, αποκαλώντας εκείνη την Σωτηρία… «υποταγή στην Ξένη Εξάρτηση»!!.. Είναι αμετανόητοι αυτοί οι Κομμουνιστές: Με το ένα πόδι στον τάφο είναι ο Μίκης και θέλει να πάρει την ρεβάνς για τα Δεκεμβριανά του 1944… Κι όλα τα Κανάλια το πρωΐ της Τετάρτης τον εξεθείαζαν για τον Πατριωτισμό του! Μιλάμε για πλήρη Σχιζοφρένεια...

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ"

9 σχόλια

  1. Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι ο μίκης είναι από τους βουλευτές που ζητούν αναδρομικά!!!
    Και καλά ο 86χρονος μίκης κάποιο Αλτσχάιμερ θα έχει...για τους αποκάτω τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος βρε παιδιά... Είναι δυνατόν σήμερα να υπάρχουν "δεξιοί" που βλέπουν τον Μίκη "κακό αριστερό"; Πότε θα ξεφύγετε απο το "διαίρει και βασίλευε" που άλλοι σας δημιούργησαν για να μην είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ενιαίος αλλά διαιρεμένος; Ξυπνήστε κάποτε, ο Μίκης μπορεί να άργησε στα πολιτικά, αλλά ξύπνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός είναι ο εθνοσωτήρας που έφερε η Τρόικα, για το γύρισε στο πατριωτικό τελευταία. Θα "ρίξει" τον ΓΑΠ και όλοι θα είναι χαρούμενοι με την "επαναστατική κυβέρνηση" "εθνικής σωτήριας" του Μίκη που δεν θα προκύψει κοινοβουλευτικά, θα καταργήσει το Σύνταγμα και θα στελεχωθεί με τους τεχνοκράτες της Τρόικας. Οι κομμουνιστές τον βρίζουν γιατί κατάλαβαν πως η Νέα Τάξη δεν τους χρειάζεται πια αφού έκαναν τη δουλεία τους και παλεύουν για επιβίωση. Τώρα οι εξουσιαστές βρήκαν νέο τσιράκι, καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστε τον Μίκη ήσυχο. Σκουπίδια της κοινωνίας όλοι εσείς,
    που τοσα χρόνια δεν σηκωθήκατε απο την πολυθρόνα σας να αγωνιστείτε και ασχοληθείτε με τα κοινά.
    Που παραδώσατε την Ελλάδα μας, σε κάθε λογής λαμογια, και τώρα την πουλάτε. Που γίνατε και εσείς λαμογια.
    Εσείς οι ιδεολόγοι του καναπέ. Εσεις που δεν έχετε εθνική συνείδηση και δεν μάθατε ποτέ την κοινωνική αλληλεγγύη. Το μόνο που μάθατε ειναι να αναμασατε αυτα που σας σερβίριζαν τόσα χρόνια. Από Κακίες ζήλια και φθόνο καλά τα πάει ο "ελληνας".
    Ναι εσείς. Αφήστε τον Μίκη ήσυχο λεω. Ο Μίκης τους έκανε τους αγώνες του. Ο Μίκης πολέμησε και με όπλο και με νότες. Εσείς πολεμήσατε? Αυτός πολέμησε για την Ελλάδα. Πολέμησε και τους Γερμανούς και τους Εγγλέζους και την χούντα. Εσείς τι κάνατε λεω?
    Τίποτα. Και τώρα η Ελλάδα μας βουλιάζει. Εσεις την βουλιαξατε με την αδιαφορία σας και τον ωχαδερφισμό σας τόσα χρόνια.
    Ντροπή σας λέω αίσχος. Ο Μίκης είναι 80 πόσων χρονων με κουτσουρεμένο πόδι και ακόμα στέκεται όρθιος.
    Εσείς πότε σταθηκατε ορθιοι με αξιοπρέπεια? Ναι αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.
    Αυτά δεν ξέρετε τι σημαίνουν οι κάτοικοι της ιερής μας πατρίδας.
    Μην πιάνετε στο στόμα σας τον Μίκη ακούτε?
    Ο Μίκης την έκανε την πορεία του, και τους αγώνες του, και είναι κοντά 90 χρονών, και έχει το κουράγιο να αγωνίζεται ακόμα και σήμερα.
    Και η σπίθα είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Όσο περισσότεροι συμμετέχουν τοσο και αυτή θα καλυτερεύει. Αλλά εσείς τι να ξέρετε από αυτά?
    Ο μικης μπορεί και έχει το δικαίωμα να λέγεται Ελληνας. Εσεις ουτε Νεο-Ελληνες δεν μπορέσατε να γίνετε. Σκουλήκια γίνατε.
    Και όσοι απο σας πουνε "μα δεν είπαμε για τον Μικη και την πορεία του.." Μα.. ξέρουμε πως.."
    Μα και ξεμα. Σκασμός. Πολλα είπατε. Τίποτα δεν ξέρετε.
    Ο Μίκης σκουλήκια, όταν ήταν με το όπλο στο χέρι και στο κυνήγι μες τη βροχή και στα χαλάσματα κόλλησε φυματιώδη πλευρίτιδα.
    Και δεν λύγισε και συνέχισε τον αγώνα αρρωστος. Άρρωστος άρρωστος.. Σκουλήκια. Ξέρετε τι εστι φυματιώδης πλευρίτης?
    Εγώ όμως ειμαι γιατρός και ξερω. Και οι γιατροί στην Κύπρο δεν παίρνουν φακελάκια. Ούτε για αστείο. Πεθαίνουν και σήμερα απο φυματιώδη πλευρίτιδα σε πανεπιστημιακά. Σκασμός λοιπόν σκουλήκια. Να ξαναμίλησε οταν μάθετε.
    Όταν μάθετε τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ακεραιότητα. Ακούστε καλά τις λέξεις αυτές. Αξιοπρέπεια και ακεραιότητα!
    Και τον Μικη θα τον φέρουμε και στην Κύπρο να μιλήσει για τη σπίθα και για ότι άλλο θέλει .
    Στο τελευταίο οχυρό του ελληνισμού. Μιας και το κάστρο το παραδώσατε. Ελλας εάλω.

    Αντωνης Παπανεοφυτου
    Λαρνακα, Κύπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΖΑ ΗΤΑΝ....ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ.....ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ??? ...ΤΟΥ Ε.Α.Μ.???? ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.???? ΤΙ?????ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ...ΜΙΚΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΜΙΚΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ.......ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΖΑΝΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος του πλανήτη μας ψάχνει γιά ‘real democracy’, γιά ‘reforming the system’, γιά την ‘resource based economy’ και γιά τον ‘type 1 civilization’. Ναι, όλος ο κόσμος του πλανήτη μας, αλλά όχι η Ελλάδα.

    Στην Ελλάδα έχουμε άλλες, σοβαρές ασ-χολ-ίες και εθνικές προτεραιότητες, όπως, π.χ., τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Αντώνη Σαμαρά, μιάς και έχει σειρά τούτο το παιδί… Τι ξέρει τώρα ο Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) γιά τον Αντώνη Σαμαρά;

    Δεν πάει η Ελλάδα να γίνει Σομαλία; Την σειρά του παιδιού και τα μάτια σας.

    Πολιτική τάξη είναι αυτή. Όχι τι, παίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεχασες στα προσόντα του Μίκη να αναφέρεις το βραβείο ΙΠΕΚΤΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.