Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  ΕΠΕΙΓΟΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!  Σε μιά απίστευτη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, προχώρησε το ανύπαρκτο ΣΥΣΜΕΔ που πρ...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

 ΕΠΕΙΓΟΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! 


Σε μιά απίστευτη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, προχώρησε το ανύπαρκτο ΣΥΣΜΕΔ που πριν καθαρογραφεί η απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπει συνδικαλιστική δράση στους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, προωθεί μιά ανακοίνωση, στην οποία ούτε λίγο πολύ καλεί σε προσυγκέντρωση και οργανωμένη πορεία προς την συγκέντρωση που έχουν ανακοινώσει για ΣΉΜΕΡΑ οι Ενώσεις των Αστυνομικών στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, ως φορέας διαλόγου και έκφρασης, καλεί τα μέλη και τους «εν ενεργεία» και «εν αποστρατεία» φίλους του, με τις οικογένειές τους, σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτηση και περίπατο κάτω από τον περήφανο, ηλιόλουστο και καταγάλανο ουρανό της Αθήνας, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011. Ως τόπος συνάντησης ορίζεται η έξοδος του σταθμού ΜΕΤΡΟ στην «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» και ώρα συνάντησης το διάστημα από 15.30΄ έως 17.00΄, αμέσως μετά τη λήξη των εργάσιμου ωραρίου. Ο περίπατος καθορίζεται ως εξής: έξοδος μετρό «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», κατεύθυνση προς τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Στήλες Ολυμπίου Διός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και πλατεία Κολοκοτρώνη. Καθόλη τη διάρκεια του περιπάτου θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε μεταξύ μας και μόνο, χωρίς δηλώσεις σε τρίτους, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τις οικογένειές μας και να συσφίξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας, ως περήφανοι Έλληνες στρατιωτικοί. Παρακαλούμε για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή σας. 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Ο Πρόεδρος Τσουκαράκης Ανέστης Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ο Γεν. Γραμματέας Τσάκαλος Αναστάσιος Επικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)

Απροκάλυπτα νομίζουν ότι μας δουλεύουν οι επίδοξοι κύκλοι που προωθούν την διάλυση της πειθαρχίας και της Ιεραρχίας στις Ένοπλες Δυνάμεις. όπως αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσουν από τον σταθμό του μετρό "Ακρόπολη" για να βρίσκονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη στις 6, όπου είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των συνδικαλιστών της Αστυνομίας. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

"ΣΤΟΧΟΣ" 

1 σχόλιο

  1. Ο στρατός νά έκτελέσει όλους τούς ψευτοέλληνες δημοκρατες οποιοι καί ανείναι αυτοί, δεξιοί ,αριστεροί μάυροι ασπροι κίττρινοι κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.