Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΠΑ! ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

Εκτός από το μεσοπρόθεσμο η Ελσα Ππαδημητρίου, μεταξύ άλλων που έχει διαπράξει στην πολιτική της καριέρα και πέραν της σφουγκοκολάριου της ο...

Εκτός από το μεσοπρόθεσμο η Ελσα Ππαδημητρίου, μεταξύ άλλων που έχει διαπράξει στην πολιτική της καριέρα και πέραν της σφουγκοκολάριου της οικογένειας Μητσοτάκη, έχει πεί ΝΑΙ και στους γυφτοσκοπιανούς και μάλιστα αυτούς του Ουράνιου Τόξου, που όλοι ξέρουμε και τι ρόλο παίζουν και από που κατευθύνονται. Και για να μην τα λέμε εμείς αφήνουμε το Βήμα της της 22ας Απριλίου του 2007 να "διαφωτίσει":

«Τέντωσε τη χορδή του τόξου του, ζύγισε το πάρθιο βέλος του και σημάδεψε κατάστηθα την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου. Ο Πάγκαλος συνήθως είναι αβρός με τις κυρίες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπήκε ανάμεσά τους ένα... ουράνιο τόξο. Ουράνιο ξεουράνιο, ο Πάγκαλος στόλισε για τα καλά τη συνάδελφό του εις άπταιστον γαλλικήν (δεν σας τα μεταφέρω αυτολεξεί διότι θα κοκκινίσετε ως τις ρίζες των μαλλιών σας!). Και να σκεφθείτε ότι το ταξίδι των Ελλήνων βουλευτών, μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε ανέφελα, σαν σχολική εκδρομή... Τον σαματά ξεκίνησε ένας Ολλανδός σοσιαλιστής βουλευτής, ο Έρικ Γιούργκενς, ο οποίος κατέθεσε πρόταση περί της προστασίας των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα»

Αλλά το τι ακριβώς είχε συμβεί μας το κάνει λιανά η ανακοίνωση του Ουρανιου Τόξου μιά μέρα μετά: «Η αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε επίσης και αντάλλαξε απόψεις για τα παραπάνω ζητήματα με την επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου και το μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάσο Αλευρά»!

Η Έλσα Παπαδημητρίου προσχωρεί που αλλού; Στο απόκομα της Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη Κούβελου...

4 σχόλια

  1. Το μονο αξιοπρεπες σχολιο σε ολη αυτη τη γελοιοτητα ειναι οτι το ουρανιο τοξο και καθε τοξο οπου και να κτυπουσε την ελσα κωλο θα πετυχενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιαγιά έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας!!! Χρειάζεται άμεση απόσυρση!! Αφού μας "κυβερνούν" τέτοιας νοημοσύνης και σωματικής καταστάσεως άτομα, τώρα γίνεται πλήρως κατανοητό γιατί φθάσαμε σ' αυτήν την κατάντια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί μας κυβερνάνε 37 χρόνια με την ψήφο μας!... Δεν δικαιολογούμαστε να παραπονούμαστε εμείς που τούς ψηφίζαμε. Λυπάμαι τα νέα παιδιά που ξενιτεύονται, επειδή εμείς ψηφίζαμε για την καλοπέρασή μας, αδιαφορώντας για το μέλλον τους.

    Δεν έχω λόγια να απολογηθώ. Θα πεθάνω κουβαλώντας αυτές τις τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.