Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Του Γεωργίου Παπασημάκη Είμαστε τυχεροί διότι μας κάνει την τιμή να μας κυβερνά ο Jeffrey (ζεϊμπέκικα με τούρκους κλπ κλπ), ο Πάγκαλος (πο...

Του Γεωργίου Παπασημάκη

Είμαστε τυχεροί διότι μας κάνει την τιμή να μας κυβερνά ο Jeffrey (ζεϊμπέκικα με τούρκους κλπ κλπ), ο Πάγκαλος (που υπέστειλε την σημαία στα Ίμια και είπε πως την πήρε το κύμα), οι κάθε λογής Παυλόπουλοι που έκαναν αγώνα δρόμου πόσους δυστυχείς λαθρομετανάστες θα νομιμοποιήσούν παρανόμως και παρά την θέληση των Ελλήνων για να μας ...γονιμοποιήσουν!Κατά τους πολιτικάντηδες, πρέπει να πλέουμε διαρκώς σε πελάγη ευτυχίας! Ο λόγος απλός. Δεν μας κυβερνά κάποιος Τύραννος, κάποιος Δικτάτωρ, ούτε Βασιλέα, Αυτοκράτορα κλπ έχουμε. Δεν έχουμε Στρατηγούς με την πραγματική έννοια του όρου αλλά "Στρατηγούς" yes man των πολιτικάντηδων και των Αμερικανών.
Είμαστε τυχεροί που είμαστε δημοκράτες και στέλνουμε στη Βουλή πολιτικάντηδες του διαμετρήματος του Τσίπρα, του Αλαβάνου και της Τζάκρη! Που δεν αποφασίζουμε ποτέ και για τίποτα στην ίδια μας τη Χώρα παρά μόνον κάθε τετραετία ΗΛΙΘΙΩΣ ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους πολιτικάντηδες και τα παιδία και εγγόνια τους!
Που τα τελευταία 36 χρόνια εναλλάσσουμε στην εξουσία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τώρα πάλι ετοιμάζεται να μας σώσει ο Σαμαράς της ΝΔ!
Είμαστε εκείνοι που μαθαίνουμε από παιδιά να ακολουθούμε έναν αθλητικό σύλλογο και ένα πολιτικό Κόμμα και να μην αλλάζουμε ποτέ. Τι ομάδα είσαι; Ολυμπιακός. Μέχρι να πεθάνει. Σωστό. Το Κόμμα όμως είναι άλλο. Δεν είναι τι σου αρέσει. Και για να τελειώνουμε για όσους (και είναι η συντριπτική πλειοψηφία) ψηφίζουν κατ' αυτόν τον απαράδεκτο και ανόητο τρόπο, όταν ψηφίζουμε εκλέγουμε ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟ!
ΞΥΠΝΑΤΕ!

Το πολίτευμα που έχουμε είναι η αθλιότερη μορφή τυραννίας διότι δεν μας δίδεται καν το δικαίωμα διαμαρτυρίας αφού μας λεν πως δεν μας κυβερνά κάποιος δια της βίας ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Κατ αυτό τον τρόπο, ότι και να μας κάνουν είναι νομιμοποιημένοι από εμάς ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ!
Τι μας έχουν κάνει με αυτή τη νομιμοποίηση που τους παρέχουμε δια της ψήφου; Πολλά και τα ξέρετε. Θα απαριθμήσω μερικά.
ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΕΣΙΛΕΥΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ)

ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ...ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ!!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΑΣ.

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΝΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΟΖ!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!

Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΜΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΛΕΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Για όλες αυτές τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν, είδατε ποτέ να γίνει κάποιο δημοψήφισμα ώστε να αποφανθεί ο Ελληνικός Λαός δια της ψήφου του; Αυτή είναι η Δημοκρατία τους; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι παρά άθλιοι τυραννίσκοι οι οποίοι κυβερνούν τον Ιερό αυτό τόπο ως εντολοδόχοι των ξένων δυνάμεων οι οποίοι το ξαναλέω ελέγχονται απόλυτα ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!
Οι κύριοι πολιτικάντηδες λέγουν εμάς τους Εθνικιστές, Φασίστες και ότι άλλο τους κατέβει για να μας απαξιώσουν στα μάτια των αδαών ψηφοφόρων τους, εκείνοι που ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΦΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΚΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

1 σχόλιο

  1. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ18 Μαΐου 2011 στις 6:17 μ.μ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ",ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.