Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!

"Το 7ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μάη, στο Πάρκο Ηρώων (πρώην ενόπλων δυν...

"Το 7ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μάη, στο Πάρκο Ηρώων (πρώην ενόπλων δυνάμεων) στον Ταύρο- Ρουφ, σε μια συμβολική επανάκτηση του δημόσιου χώρου. Και τις δύο ημέρες από τις 17.00: ανοιχτό εργαστήρι ινδικού τραγουδιού και χορευτικού διαλογισμού, έκθεση κανναβικών σκίτσων του Γ. Κωνσταντίνου canamo/ sin papeles, chai shop, food & flea market, vegi corner, ενημερωτικά περίπτερα, βιβλιοπωλείο, προβολές, συζήτηση, θεατρικά, visuals by Void Optical Art Laboratory, μουσική.."! Και όμως... Δεν πρόκειται για πλάκα αλλά για εκδήλωση υπέρ των ναρκωτικών που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά οι υπέρμαχοι του γνωστού χώρου (κατά κόσμον απλυταριά), με την συμπαράσταση των πουρναροκαλλιεργητών "οικολόγων πράσινων" οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν και ανακοίνωση αναφέροντας: "Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουμε και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο 6-7 Μαΐου στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο, πίσω από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στο Ρουφ.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ήδη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για πρώτη χρονιά στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολλών χιλιάδων νέων, κυρίως, ανθρώπων.
Όπως κάθε χρόνο από το 2005, κεντρικός άξονας του φεστιβάλ είναι η μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και ο πλουραλισμός των θεραπευτικών μεθόδων, για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί "ναρκωτικών".
Οι Οικολόγοι Πράσινοι απορρίπτουμε με υπευθυνότητα κάθε εξάρτηση και είμαστε αντίθετοι στη «ναρκω-κουλτούρα». Απορρίπτουμε, όμως, και κάθε στρουθοκαμηλισμό απέναντι στα προβλήματα και αρνούμαστε να αποδεχθούμε το τεράστιο κόστος της σημερινής πολιτικής σε ανθρώπινες ζωές και σε κοινωνική συνοχή. Αναζητούμε τρόπους για την εξουδετέρωση των οικονομικών συμφερόντων που προωθούν τη διάδοση των ναρκωτικών, αλλά και για τη δυνατότητα του χρήστη να διατηρήσει μια στοιχειώδη ένταξη στην κοινωνία και να αποφασίσει ο ίδιος για την απεξάρτησή του. Διεκδικούμε έμφαση στην πρόληψη, πλουραλισμό στις θεραπευτικές μεθόδους, αποποινικοποίηση για τους χρήστες και δυνατότητες να αποφεύγουν τα κυκλώματα των εμπόρων.
Σε καιρό οξύτατης οικονομικής κρίσης, όπου ξοδεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για αναποτελεσματικούς μηχανισμούς καταστολής, που καταλήγουν να πλουτίζουν τους εμπόρους και να σκοτώνουν τους χρήστες, επιμένουμε στη διεκδίκηση πιο δίκαιων πολιτικών για μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και για αποποινικοποίηση των χρηστών. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε κάθε δράση ενδυνάμωσης της συνείδησης για την προάσπιση της ζωής και του περιβάλλοντος"!
Κανονικά, επίτιμο καλεσμένο έπρεπε να έχουν τον Γιωργάκη, ο οποίος ήθελε να απελευθερωθούν τα "μαλακά" ναρκωτικά -για να γίνουν άπαντες μαστούρηδες- και να φυτέψουμε όλοι μια γλάστρα χασίσι στο μπαλκόνι μας! Ε, ρε ξεφτίλα σε αυτή τη χώρα!

9 σχόλια

  1. apo pote prepei na peirazei to xasisaki tous ethnikous? giati peirazei? makari na ginei na fytepsoume apo mia glastra sto mpalkoni mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλος μαλάκας όποιος το έγραψε αυτό το άρθρο. Άνοιξε τα ματάκια σου ζωάδι μου και δες πως είναι πραγματικά ο κόσμος στον οποίο ζεις και μετά γράψε για το τι έπρεπε να απαγορεύεται και πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Kanabi gnostei os fito marijuana den exei KAMIA sxesei me ta ipolipa narkotika pou kikloforoun. Katiko stin California kai edo kai dio xronia aniksa delivery service me marijuana kai kano dianomais se polous astheneis pou eipoferoun apo polaptais arostiais, kai vriskoun tin anakoufisei monon me afto to fisiko votano, kai oxi me ta epikindina xapia pou sou deinai I giatri. The government kai I farmaeftikais etairies krivoun pola mistika gia poso xrisimi einai i marijuana, Opios thelei as to psaksei kai tha to diapistosei. Episeis kanenas pote den pethanai apo overdose. Episeis kanena autokinistiko atixima den eipirksai apo marijuana user, eno me to alcohol (poto) poli xanoun tin zoi tous kathe mera. Peace….. http://www.greenshop209.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Kanabi gnostei os fito marijuana den exei KAMIA sxesei me ta ipolipa narkotika pou kikloforoun. Katiko stin California kai edo kai dio xronia aniksa delivery service me marijuana kai kano dianomais se polous astheneis pou eipoferoun apo polaptais arostiais, kai vriskoun tin anakoufisei monon me afto to fisiko votano, kai oxi me ta epikindina xapia pou sou deinai I giatri. The government kai I farmaeftikais etairies krivoun pola mistika gia poso xrisimi einai i marijuana, Opios thelei as to psaksei kai tha to diapistosei. Episeis kanenas pote den pethanai apo overdose. Episeis kanena autokinistiko atixima den eipirksai apo marijuana user, eno me to alcohol (poto) poli xanoun tin zoi tous kathe mera. Peace….. http://www.greenshop209.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε καμμένε 6.46μμ .... ούτως ή άλλως φυτό είσαι! Δε χρειάζεσαι γλάστρες λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ρε καραγκιοζη.αν μετα σε φορολογισει ο γαπ για το χασισακι που θα εχεις στο μπαλκονι σου μη βγαινεις στο δρομο κλαιγοντας σαν την μυξοπαρθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιττό να αναφέρω οτι η ώρα έφτασε 5 το πρωι και ακόμα μας τα ζαλίζουν με τα χασισοτράγουδα. Δηλαδή αυτοί να νομιμοποιήσουνε το μπάφο και εμείς να μετακομίσουμε για να κοιμηθούμε;;; Αλλα βέβαια αυτοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ για να ξέρουν τι σημαίνει ξεκούραση για εμας τους υπόλοιπους...

    Και η αστυνομια ρε παιδιά δεν ακουμπάει τους βρωμίλους γιατι φοβούνται να μην έχουμε αυριο τίποτε αιχμηρές δηλώσεις Τσιπρα.

    Καλα το έκαναν πέρισυ στη θάλασσα στο Μοσχάτο, και να πνιγεί κανένας απο δαύτους δεν θα μας λείψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για γέλια το άρθρο όπως για γέλια είναι και κάποια σχόλια απο κάτω.. Οτι και να σας πω είναι λίγο! Το φεστιβαλ αυτό είναι κατά της ποινικοποίησης και ΟΧΙ υπέρ των ναρκωτικών. Αν δεν ξέρετε την διαφορά ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο προτείνω να το ψάξετε λίγο και να ξανακάνετε evaluate τη νοημοσύνη σας ειδάλλως γίνεστε ρεζίλι. Οχι μόνο στηρίζετε την προπαγάνδα αλλά το κακό που κάνετε με την παραπληροφόρηση και το ψέμα είναι να δημιουργείτε διαμάχες κοινωνικές και μη, πόσο μάλλον για ενα θέμα που αφορά τον καθένα προσωπικά και είναι αναμφίβολα ΔΙΚΑΙΩΜΑ του. Να σας ενημερώσω οτι και δουλειά έχω και πετυχημένη επαγγελματίας είμαι και ο "μπάφος", το "χασις", η αλητεία και βρωμιά που λέτε θεραπεύει ακόμα και τον καρκίνο (σε μορφή λαδιού-ΟΠΟΙΟΣ έχει εγκέφαλο που λειτουργεί ακόμα μπορεί να το ψάξει online, οι θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης ΔΕΝ συγκρίνονται με τις χημείες που κατεβάζετε και μόνο σας δηλητηριάζουν)σας προκαλώ να το ψάξετε μόνοι σας με ενα απλούστατο search. Καλύτερα να ενημερώνεστε άλλη φορά προτού παπαγαλίσετε ο,τι σας κατέβει. Είστε η μπάλα που σέρνει η ανθρωπότητα με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε και σας λυπάμαι γιατί θα πεθάνετε μπροστά στις τηλεοράσεις σας με το ποτάκι και το τσιγαράκι σας (ελα καλέεεε αυτα δεν βλάπτουν,δεν είναι "ναρκωτικά"!!!!) συζητώντας για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να δείρουμε τους "βρωμιάρηδες" που δεν έχουν ίδιο χρώμα ή εθνικότητα με μας. Ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ!!

    Οσο για την αστυνομία? Ας γελάσω, έχω δει κλασμένους μπάτσους ουυυυυ να φαν κι οι κότες! Σοβαρευτείτε λοιπόν κι ανοίξτε τα μάτια σας και μην αποτελείτε άλλο την μπάλα που σέρνει η ανθρωπότητα. Δεν ευθύνεται το φυτό το ίδιο για την ηλιθιότητα που δέρνει τους ανθρώπους αλλά η κατάχρηση. ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ουσίας. Το θέμα κι ο σκοπός του φεστιβάλ ΞΑΝΑΛΕΩ,δεν είναι η νομιμοποίηση των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ αλλά το δικαίωμα της επιλογής και της ελευθερίας. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί και δεν πρέπει ποτέ να επιβάλλει νομοθεσίες που καθιστούν παράνομο ενα θεραπευτικό(όταν χρησιμοποιείται σωστά) φυτό.
    Βλέπω οτι με την στάση που κρατάτε είστε υπέρ της καταπίεσης, της καταστολής και του ρομποτικού σκεπτικού.Brainwashed. Δημιουργείτε συνειδητά κάθε μέρα την άρρωστη κοινωνία μέσα από την οποία προάγετε το μίσος, ΟΧΙ την ειρήνη, είστε περήφανοι?
    Σας προκαλώ να σκεφτείτε και σας παρακαλώ να μη λέτε αρλούμπες. Διαβάζουν και μορφωμένοι άνθρωποι και γελάνε μαζί σας, κρίμα δεν είναι?

    Υ.Γ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στον Ανώνυμο από την Καλιφόρνια για το σχόλιό του, εγραψε πολύ σωστά πράγματα.

    - Myra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.