Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΪΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ INDYMEDIA!

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί το πρυτανικό συμβούλιο του Πολυτεχνείου της Περιόδου 2006-2010 για «παράβαση καθήκοντος με σκοπό να προσπ...

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί το πρυτανικό συμβούλιο του Πολυτεχνείου της Περιόδου 2006-2010 για «παράβαση καθήκοντος με σκοπό να προσπορίσουν παράνομο ηθικό όφελος» λόγω της φιλοξενίας του indymedia από τους σέρβερ του ΕΜΠ.  Η δίκη του πρύτανη Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων, Ι. Πολύζο και Γ. Σπαθή, ξεκινά στις 19 Μαΐου από το ΣΤ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Και όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσε ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ να τους υπερασπιστεί, καταθέτοντας ερώτηση στη βουλή. Ο Τσίπρας και ο Κουράκης σημειώνουν ότι η φιλοξενία του ιστοτόπου έγινε στο πλαίσιο «της συνταγματικά κατοχυρωμένης ακαδημαϊκής ελευθερίας και της αυτοτέλειας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που έχουν την ευθύνη για την προστασία της βασικής ακαδημαϊκής αρχής της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών» και κάνουν λόγο για «πολιτική δίωξη» και «πρόσχημα για την κατάργηση της αυτοτέλειας των Πανεπιστημίων».
Ρωτούν την υπουργό Παιδείας αν σκοπεύει να προστατέψει «τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ακαδημαϊκής ελευθερίας, και της αυτοτέλειας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων», καθώς και αν σκοπεύει να πάρει θέση «απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή πρωτοβουλία της εισαγγελικής αρχής ώστε να υπερασπιστείτε την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στον χώρο του Πανεπιστημίου».
Βέβαια οι λεγάμενοι παραλείπουν να πουν πως το indymedia είναι ο επίσημος διαδικτυακός χώρος των αναρχικών, που δεν παράγει κανένα ακαδημαϊκό έργο, εκτός απο απειλές, στοχοποιήσεις και αναλήψεις εγκληματικών και τρομοκρατικών ενεργειών! 

4 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ; Ο ΣΩΡΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:
    "Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο."

    Δεν ξέρω αααααν σας θυμίζει κάτι αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ανθρώπινα δικαιώματα τι σχέση έχουν με το indymedia ρε φωστήρα;;; Ας γράφουν ότι θέλουν όχι όμως "φιλοξενούμενοι" στον σέρβερ του πολυτεχνείου, που το πληρώνουμε όλοι εμείς! Λεφτά έχετε εσείς οι αναρχικοί ένα σωρό... πληρώστε και τίποτα. Όχι "επαναστάτες" στο τζάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α δε πάτε καλά.. είπα εγω ποτέ χριστιανέ μου οτι είμαι αναρχικός??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.