Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΘΡΙΚΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΦΙΛΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΛΙΑΝΟΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ!

Όπως μας... ενημερώνει το in.gr του Λαμπρακέικου: "Η Κύπρος είναι η περισσότερο εχθρική στους ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, χώρα ...

Όπως μας... ενημερώνει το in.gr του Λαμπρακέικου: "Η Κύπρος είναι η περισσότερο εχθρική στους ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, χώρα μεταξύ 67 χωρών όπου έγινε σχετική ερευνά, ενώ αντιθέτως η Ελλάδα περιλαμβάνεται στην πρώτη δωδεκάδα μεταξύ των χωρών που τρέφουν «διάθεση φιλική είτε και συμπεριφοράς ανοχής». Αυτά αποκαλύπτει έκθεση του Διεθνούς Κέντρου εναντίον της Ομοφοβίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας στις 17 Μαΐου.

Στην «κόκκινη ζώνη» των χωρών που «δεν τρέφουν συμπάθεια» στους ομοφυλόφιλους είναι εκτός της Κύπρου η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η ΠΓΔΜ, η Τουρκία, η Λευκορωσία, η Μολδαβία, η Ουκρανία και η Ρωσία. Γενικώς χώρες με έντονα θρησκευτικά-λατρευτικά χαρακτηριστικά δείχνουν λιγότερη συμπάθεια και κατανόηση από άλλες χώρες, διαπιστώνει η έκθεση. Στις περισσότερες από αυτές τις χώρες ουδέποτε έγινε κάποια αξιόλογη εκδήλωση ομοφυλόφιλων.

Η Ισπανία, η Σουηδία και η Βρετανία είναι οι «περισσότερο φιλικές και θετικές» προς τους/τις ομοφυλόφιλους. Η Γερμανία και η Πορτογαλία σημείωσαν πέρυσι «αισθητή βελτίωση στην συμπεριφορά τους» έναντι εκδηλώσεων ομοφυλόφιλων, ενώ αντίθετα στην Λιθουανία και στην Ουγγαρία σημειώθηκε υποχώρηση, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με λεσβίες και υιοθεσίες".

1 σχόλιο

  1. Τη γαμάτη φωτογραφία είναι πάλι αυτή.!!! Που τις πετυχενετε κάθε φόρα ρε γαμώτο :D

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.