Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ... ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαίου η εναρκτήρια συγκέντρωση του συλλόγου Αλβανών διδασκόντων στην Ελλάδα! Ο π...

Υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαίου η εναρκτήρια συγκέντρωση του συλλόγου Αλβανών διδασκόντων στην Ελλάδα!
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Jovan Mehilli, κρατώντας το επικυρωμένο από το πρωτοδικείο καταστατικό του συλλόγου δήλωσε στα αλβανικά ΜΜΕ: "Εμεις νομιμοποιήσαμε την αλβανική γλώσσα στην Ελλάδα. Αυτός θα εξυπηρετήσει όχι μόνο την σημερινή γεννιά αλλά και τις επόμενες". Ο διευθυντής του Αλβανικού Σχολείου της Αθήνας Lorenc Koka, εξήρε το έργο των δασκάλων που μαθαίνουν την μητρική γλώσσα στα παιδιά των Αλβανών μεταναστών και εξέφρασε τα σχέδια του συλλόγου να επεκταθεί η διδασκαλία της αλβανικής για όλα τα παιδιά των Αλβανών στην Ελλάδα όπως ορίζει το αλβανικό σύνταγμα και οι υποχρεώσεις της Ελλάδας απέναντι στις διεθνείς συμβάσεις.
Η είδηση προβλήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο από τα ΜΜΕ της Αλβανίας ως ένα ακόμα βήμα στην οργάνωση των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα με σκοπό την διαφύλαξη του αλβανικού πολιτισμού.
nenanews.eu

2 σχόλια

  1. Αν εινε δυνατον τα λαμογια οι αλβανοι να εχουν πολιτισμο ποιος τον εχασε να τον βπουν αυτοι.το μονο που εχουν εινε ρουφιανια ,τσετσιλικη ψευτονταιλικη,τα διαβαζουμε καθημερινα τα κατορθωματα τους. αλα βρηκαν και κανουν .Στην Ελλαδα του [ΠΑΣΟΚ] ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ [ΜΙΖΕΡΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη χούντα του ΠΑΣΟΚ,ενοείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.