Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

Γέμισαν με ενθουσιασμένα αμερικανάκια και σημαίες οι πλατείες και οι δρόμοι πόλεων των ΗΠΑ που με επίκεντρο την πλατεία έξω από τον Λευκό Οί...

Γέμισαν με ενθουσιασμένα αμερικανάκια και σημαίες οι πλατείες και οι δρόμοι πόλεων των ΗΠΑ που με επίκεντρο την πλατεία έξω από τον Λευκό Οίκο πανηγυρίζουν για το τέλος του Μπιν Λάντεν. Ένα τέλος που ήρθε μετά από καταδρομική επιχείρηση ειδικών δυνάμεων του Αμερικανικού στρατού στο Πακιστάν. Η βίλλα στην οποία είχε βρεί καταφύγιο ήταν λίγα χιλίομετρα έξω από το Ισλαμαμπάντ (την πρωτεύουσα του Πακιστάν) και ακόμη πιό κοντά στην στρατιωτική ακαδημία της χώρας. Κατά την επιχείρηση οι φρουροί του Μπιν Λάντεν πρόβαλαν αντίσταση η οποία δεν ήταν αρκετή για να τον σώσει. Οι Αμερικάνοι έχουν εκδόσει ήδη οδηγίες που απευθύνονται στους Αμερικάνους πολίτες ανα τον πλανήτη αφού θεωρείτε δεδομένο ότι θα υπάρξουν άμεσα χτυπήματα ανταπόδοσης.

5 σχόλια

  1. This way τα γελάδια!!!!! Ποιος νεκρός;;;; Όσο "έριξε" αυτός τους δίδυμους πύργους στο Μανχάταν, άλλο τόσο νεκρός είναι. Πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ονομάζεται στις USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέτε ρε παιδιά θεός χωρέστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΈΡΙΞΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΌΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ-ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    Ο ΛΑΝΤΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΜΑΡΙOΝΕΤΑ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΉΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.
    ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝΕΙ...
    ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Ο...

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kollitari mexri protinos me tin ameriki
    kairos na yparxei neo aima gia na exoun oi amerikanoi
    me kapoion na asxolountai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αμερικανοί έχουν μοναδική ικανότητα να κατασκευάζουν τους αυριανούς εχθρούς των. Και τούτος τσιράκι της CIA ήταν και τον χρησιμοποίησαν, μαζί με τους Ταλιμπάν, για να διώξουν τους Ρώσους από το Αφγανιστάν.
    Και τον Σαντάμ Χουσεΐν οι Αμερικανοί τον υποστήριζαν στον δεκαετή πόλεμο κατά του Ιράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.