Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο 17ΝΟΕΜΒΡΙΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ!

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ... Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο τρομοκράτης και δολοφόνος της "17Ν" Σάββας Ξηρός κατέθεσε αίτηση για...

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ... Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο τρομοκράτης και δολοφόνος της "17Ν" Σάββας Ξηρός κατέθεσε αίτηση για την αποφυλάκισή του, επικαλούμενος λόγους υγείας. Το καταπληκτικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως οι..."επαναστάτες", "λαϊκοί αγωνιστές" και άλλα συναφή που χρησιμοποιούν για να αυτοαποκαλούνται όλα τα ενεργούμενα του γνωστού- πασίγνωστου χώρου, ακόμη και οι τρομοκράτες που έστειλαν στον άλλο κόσμο τους... "ιδεολογικούς τους εχθρούς" παριστάνουν τους λεβέντες πριν δουν της φυλακής τα σίδερα. Διότι αμέσως μόλις τα βλέπουν θυμούνται να επικαλεστούν όλα τα ευεργετήματα του Νόμου και του Κράτους, τα οποία υποτίθεται πως δεν... αναγνωρίζουν! Γι' αυτό και θα το ξαναπούμε... Μοναδικό παλικάρι στις φυλακές που δεν αναγνωρίζει το καθεστώς και το αποδεικνύει περίτρανα είναι μόνο ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής. Που ενώ μπορεί να αποφυλακιστεί, δεν το κάνει, δηλώνοντας πως απο τη φυλακή θα βγει μόνο νεκρός! Συγκρίνετε λοιπόν τα παραδείγματα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

7 σχόλια

  1. Είδατε (και οίδατε) τι ωραία που καταστρώνουν τα σχέδια τους;;;; Πρώτα ο Τρεμόπουλος (29/4/2011) με επερώτηση στην Ευρωβουλή (παρακαλώ). Οχι όπου κι όπου. Έπαθε η υγεία του "παιδιού"!!! Και τώρα η "αίτηση" αποφυλάκισης του δολοφόνου και (χαζο) πράκτορα του Σόρος. Αν θέλει να αποφυλακιστεί, να μην καταθέτει αίτηση στον εισαγγελέα, αλλά να πάει ρωτήσει τον Αξαρλιάν τον Περατικό, τον Μπακογιάννη και τελικά όλους τους δολοφονημένους από το "χεράκι" του. Αν αυτοί πουν "εντάξει", τότε ας αποκεφαλιστεί. εεε συγνώμη αποφυλακιστεί ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayti einai i praktiki tis aristeras ta teleytaia 60 xronia-oi dolofonoi k oi prodotes na iropoioyntai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ2 Μαΐου 2011 στις 7:18 μ.μ.

    ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΗΡΩΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, ἐν προκειμένῳ τὸ σύστημα προστατεύει καὶ μὲ τὸ παραπάνω τὸν χαϊδεμένο παρακρατικό του. Πρῶτα, μᾶς παρουσίασαν τὴν κροτίδα νά την πῶ, στρακαστροῦκα νά την πῶ, γιὰ «ἐκρηκτικὸ μηχανισμὸ» (ποὺ «τυχαία» ἐξερράγη προτοῦ τοποθετηθῇ στὸν «στόχο», ποὺ κανένας δὲν θυμᾶται). Καὶ τώρα ὁ ἐπαναστάτης τῆς φακῆς ἀδιαθέτησε (πῶς λέμε «ἔχει τὰ ροῦχα της», ἕνα πρᾶγμα), ὀπότε πρέπει ν' ἀποφυλακιστῇ. Βρέ, οὔστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ17Ν.ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΙΣΟΒΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sta damaria na spane petres...
    dimeusi periousias ton oikoion tous
    kai ideologiki enimerosi tou kosmou gia tous
    pseutoagonistes tis aristeras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.