Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ!

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι δυο αλλοδαποί οι οποίοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη στο κ...

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι δυο αλλοδαποί οι οποίοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας με λεία μια βιντεοκάμερα.
Οι δυο αδίστακτοι Αφγανοί, 20 και 27 ετών αντίστοιχα, εμφανίζονται αμετανόητοι για την πράξη τους, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη πράξη τους ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.
Οι δράστες βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους τους τελευταίους δώδεκα μήνες έχοντας να επιδείξουν... πλούσιο βιογραφικό με ληστείες σε πεζούς, διακίνηση ναρκωτικών κ.α. Μάλιστα, ο 27χρονος είχε... αποφυλακιστεί πριν περίπου δυο μήνες για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών (χασίς).
Μήπως είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι ο Νόμος Καστανίδη απελευθέρωσε ένα σωρό σκληρούς εγκληματίες για να... αποσυμφορηθούν οι φυλακές; Όταν μάλιστα την ίδια ώρα κρατάνε έγκλειστους κουλουρτζήδες που δεν δήλωσαν όλα τα σουσάμια των κουλουριών στην εφορία; Είναι ή δεν είναι ηθικός αυτουργός ο Καστανίδης;

3 σχόλια

  1. Ίσως η χήρα του Καμίνη να μπορεί να στραφεί νομικά κατά του κράτους και του Καστανίδη προσωπικά. Και όχι μόνον αυτή, αλλά και κάθε πολίτης, ο οποίος υφίσταται ζημία, από αποφυλακιζόμενους εγκληματίες, ημεδαπούς ή αλλοδαπούς, αδιάφορο.

    Ο συνήγορος του πολίτη θα έπρεπε να είχε αυτή την πρωτοβουλία. Είμαι βέβαιος ότι σε άλλα κράτη θα γινόταν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπληρώνω προηγούμενο σχόλιό μου για κάθε ενδιαφερόμενο:

    Πώς επικοινωνώ
    με τον Συνήγορο
    του Πολίτη

    Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-14.00:
    (+30) 210 728 96 00

    Ηχογραφημένες πληροφορίες με χρέωση μία αστική μονάδα:
    801 11 25 000

    Φαξ:
    (+30) 210 729 21 29

    Επικοινωνία με email

    Διεύθυνση:
    Χατζηγιάννη Μέξη 5, Τ.Κ. 115 28 Αθήνα

    http://new.synigoros.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ ΠΑΛΙΑ.ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.