Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του τραυματία που εμπλέκεται στην ανταλλαγή πυροβολισμών με συνέπεια τον τραυματισμ...

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του τραυματία που εμπλέκεται στην ανταλλαγή πυροβολισμών με συνέπεια τον τραυματισμό δυο ένστολων στην Πεύκη, η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στο φως και τα στοιχεία του.
Πρόκειται για τον Θεόφιλο Μαυρόπουλο του Αλέξανδρου και της Αλεξάνδρας, 21 ετών κάτοικος Αμαρουσίου Αττικής, ο οποίος νοσηλεύεται φουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό.

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ταυτίστηκαν με «ορφανά» αποτυπώματα που είχαν εντοπιστεί σε διαμερίσματα- γιάφκες σε Νέα Ιωνία Βόλου και Καλλιθέας.

Ο κρατούμενος, είναι φοιτητής σε Πανεπιστήμιο της Μυτιλήνης ενώ οι οικείοι του είχαν χάσει τα ίχνη του για τουλάχιστον έξι μήνες.

Η Ασφάλεια Αττικής καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το άτομο αυτό, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.