Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΡΑ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ...  Τουρκική κορβέτα βορειοανατολικά της Αττικής ...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ... 

Τουρκική κορβέτα βορειοανατολικά της Αττικής

Κορυφαία τουρκική πρόκληση, ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα. H τουρκική κορβέτα BARTIN (F504) διέπλευσε πριν λίγο την βορειοανατολική Αττική και κινείται στο στενό του Καφηρέα, τώρα. Απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης, κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων. Στη συνέχεια έπλευσε νοτίως Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα.

Η όλη κίνησή της φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αβλαβή διέλευση, αλλά με επιβλαβή πρόκληση...

Την 20:30 εισήλθε εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας με βόρεια πορεία.
Καθόλη τη διάρκεια του πλου η τουρκική Φρεγάτα παρακολουθείται από μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.

Η τουρκική κορβέτα εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα λίγα λεπτά μετά τις 21.00. Η κορβέτα είναι η πρώην Amyot d'Inville (F782) του γαλλικού Ναυτικού, κλάσης D'Estienne d'Orves Α69. Έχει εκτόπισμα 1250 τόνους με πλήρες φόρτο.

Στο τουρκικό Ναυτικό χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου σε επάκτια περιβάλλοντα, που είναι και ο αρχικός προσανατολισμός τους άλλωστε.

DEFENCENET.GR 

2 σχόλια

  1. Άντε με το καλό, άντε ρε πούστη άμα δεν μας την πέσουν τώρα πότε θα το κάνουν? Άντε να απελευθερωθούμε επιτέλους, άντε μπας και ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι ραγιάδες, δε γαμιέται θα χάσουμε κάποια εδάφη και τι? Εδώ χάνετε ο Ελληνισμός μόνιμα πλέον, άντε μπας και πέσουμε ηρωικά τουλάχιστον, αντε μπας και δεν προλάβω να δω την Ελλάδα αφρικανο-πακιστάν και την αδερφή μου βιασμένη από κάνα βρομιάρη, οι τούρκοι θα μας ελευθερώσουν ρεεεε.!!!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sumfwno me ton 15/3/11 !2:41.

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.