Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ

Ο πρώην ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γιαννάκης Μάτσης και ο Λοΐζος Αυξεντίου, στέλεχος της Κίνησης Προσφύγω...

Ο πρώην ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γιαννάκης Μάτσης και ο Λοΐζος Αυξεντίου, στέλεχος της Κίνησης Προσφύγων Αμμοχώστου βρίσκονται από προχθές αιχμάλωτοι του κατοχικού Στρατού των τούρκων στην κατεχόμενη Κύπρο. Και οι δύο συνελήφθησαν, μαζί με άλλους τέσσερις Ευροβουλευτές όταν μπήκαν στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίας Ζώνης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στο πλαίσιο έρευνας για την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου. Αναμένεται σήμερα να περάσουν  από.... Στρατοδικείο για το... έγκλημα τους, ενώ η ενέργεια των κατοχικών στρατευμάτων έχει προκαλέσει σάλο και κύμα διαμαρτυριών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για το θέμα έκανε δηλώσεις εχθές και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι "οι Τούρκοι απέδειξαν ότι παραμένουν Τούρκοι" και πρόσθεσε ότι "ούτε ύστερα από 100 χρόνια δεν πρόκειται να γίνουν Ευρωπαίοι"

www.stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ,ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΓΙΝΑΣ ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.