Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΕΣ ΕΠΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑΦΚΑ!  Επτά ακόμη άτομα, πέντε άνδρες και μιά γυναίκα βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούμενοι για συμμετ...

ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑΦΚΑ! 

Επτά ακόμη άτομα, πέντε άνδρες και μιά γυναίκα βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς" ενώ μιά γιάφκα της οργάνωσης στην Νέα Ιωνία του Βόλιυ φαίνεται να έχει αποκαλυφθεί. Από τους συλληφθέντες οι τρείς ήταν ήδη καταζητούμενοι αφού δακτυλικά τους αποτυπώματα είχαν βρεθεί στην γιάφκα που είχε ανακαλυφθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στη γιάφκα που ανακάλυψε η Αστυνομία στον Βόλο βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, έξι πιστόλια, περίστροφο, στολές της Αστυνομίας, και άλλα υλικά αντιποίησης αρχής όπως περούκες, ταυτότητες, φάροι κλπ. Δύο από τις συλλήψεις έγιναν σε νοικιασμένο διαμέρισμα των Βορείων Προαστείων, στο Χολαργό το οποίο ερευνά αυτή την ώρα η αντιτρομοκρατική.

www.stoxos.gr 

1 σχόλιο

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;ΔΗΛ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΡΙΝ.ΠΑΡΕ ΛΑΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.