Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΚΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΒΕΡΕΜΗΔ...

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΚΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΒΕΡΕΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ.. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ...

Εγκαίνια από τον ΥΠΕΞ έκθεσης για τα 190 χρόνια από την έναρξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας (ΥΠΕΞ, 23.03.11, 11:00)

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 και ώρα 11:00, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας θα εγκαινιάσει έκθεση ιστορικών εγγράφων και έργων τέχνης σχετικών με την Επανάσταση του 1821, που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 190 ετών από την έναρξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του κτηρίου του Υπουργείου Εξωτερικών επί της οδού Ακαδημίας 1.


ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΛΙΑΜΕΠ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙ, Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ, Ή ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.


"ΣΤΟΧΟΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.