Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ "ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ" Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ

Ένας κυριολεκτικά χαμός από το προηγούμενο πρωτοσελιδο του "Στόχου" που απλώθηκε παννελαδικά, γιατί πανελλαδικές διαστάσεις έχε...

Ένας κυριολεκτικά χαμός από το προηγούμενο πρωτοσελιδο του "Στόχου" που απλώθηκε παννελαδικά, γιατί πανελλαδικές διαστάσεις έχει ένα τέτοιο θέμα, ειδικά αν ως σημείο αναφορά του έχει μιά βαλόμενη από την εχθρική προπαγάνδα περιοχή, παραμεθώρια και με σημαντικότατο κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί η παρουσία χιλιάδων λαθρομεταναστών που αναζητούν διέξοδο προς την Δυτική Ευρώπη.

Δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα της Θεσπρωτίας αναφέρουν εκτός από το δημοσίευμα του "Στόχου" και την... κατηγορηματική διάψευση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

Μάλιστα οι αρθρογράφοι αναφέρουν ότι, "σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Θεσπρωτίας Βασίλη Τσίγκο μας διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και ανέφερε ότι το δημοσίευμα θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για περαιτέρω έλεγχο" Αλλά συνεχίζουν γράφοντας "Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο για τους λαθρομετανάστες στην Ηγουμενίτσα"

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, αλλά οι μοναδικοί έχοντες πυροσβεστήρες αυτή την στιγμή, παραμένουν στην ουσία σε αδράνεια.

Γιατί θα πρέπει να "διαψευσθούν" ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και μάλιστα σε τηλεφωνική συζήτηση μέσω τρίτων (και ΑΝΩΝΥΜΩΝ), τα πρωτοσέλιδα ερωτήματα μιάς εφημερίδας Πανελλήνιας κυκλοφορίας και μάλιστα κυκλοφορίας υψηλής. Αφού όπως κι αυτοί που "διαψεύδουν" επισημαίνουν ότι τέτοιες φήμες κυκλοφορούσαν και πριν από 4 μήνες... Μήπως αυτές τις "φήμες" δεν τις κυκλοφορούν τελικά απλοί πολίτες; Είναι τόσο δύσκολο αφού οι "φήμες" συνεχίζουν να σέρνοτναι να υπάρξει ΓΡΑΠΤΗ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ διάψευση από τις Αρχές; Μήπως κάτι φοβούνται; Και που είναι τελικά ο Εισαγγελέας Θεσπρωτίας;

Από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.