Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Η ΓΣΕΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ!

Η ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου είναι αυτή που πλήρωσε τα εισητήρια για την μετάβαση των λαθρομεταναστών σήμερα στην Κρήτη. Που τα βρήκε τα λεφτά η ...

Η ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου είναι αυτή που πλήρωσε τα εισητήρια για την μετάβαση των λαθρομεταναστών σήμερα στην Κρήτη. Που τα βρήκε τα λεφτά η ΓΣΕΕ; Mα από τους Έλληνες εργαζομένους. Σιγά μην τα έβαλε από την τσέπη του ο Παναγόπουλος. Μήπως όμως είναι καιρός να μάθουμε και από ποιούς πληρώθηκαν τα εισητήρια του ερχομού τους. Και δεν λέμε να το μάθουμε από δηλώσεις, αλλά από την έρευνα που διεξάγει ο Εισαγγελέας για την παράνομη διακίνηση τους...


"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 5ΗΜΕΡΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ? "ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΗΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ". ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ! ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !
    Και οι "γαλοναδες" του πλοιου την ιδια διαταγη εδωσαν στα Ελληνοπουλα " θα κλειδωθειτε στις καμπινες και δεν θα βγητε αν δεν φτασουμε και ερθουν οι καθηγητες σας να σας παρουν" και τα παιδια φωναζαν " γιατι να κλειδωθουμε εμεις ? αυτους κλειδωστε " αλλα ποιος να τα ακουσει ? ποιος να τα υπερασπιστει ? ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες έκανε επερώτηση ο Γεωργιάδης στην Βουλή και ο Λοβέρδος απάντησε ότι "θα στείλει" τον λογαριασμό σ' αυτούς που ευθύνονται. Έτσι, γίνεται φανερό ότι η ΓΣΕΕ δεν έχει πληρώσει τίποτε και ότι το κράτος έχει πληρώσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TOSO PIA KO-MM-ATOSKYLO-GRAIKYLISMOS...ME TIS YGEIES SAS...BLAKOGIAOURIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.