Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Ή Α' ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Συνηθισμένα πράματα για το Ιράν... Τον αρχηγό της αντιπολίτευσης τον ...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Συνηθισμένα πράματα για το Ιράν... Τον αρχηγό της αντιπολίτευσης τον έχουν σε κατ' οίκον περιορισμό... Αλλά για καλό και για κακό, εχθές οι αρχές επέδραμαν και συνέλαβαν το γιό του και την νύφη του. Αυτό βέβαια είναι σχεδόν πταίσμα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στην χώρα από το καθεστώς το οποίο σπεύδουν να υποστηρίξουν κάποιοι μόνο και μόνο λόγο αντιαμερικανισμού!

Η θρησκευτική αστυνομία στο Ιράν, σταματάει συχνά στον δρόμο τα ζευγάρια για να ελέγξει αν είναι παντρεμένοι ή πρώτου βαθμού συγγενείς. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυκλοφορεί ζευγάρι στο δρόμο που δεν μπορεί να πιστοποιήσει ότι είναι παντρεμένο ή έχει πρώτου βαθμού συγγένεια. Αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε το ζευγάρι ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

Στην Ιρανική νομοθεσία προβλέπεται η ποινή του θανάτου αν κάποιος ΜΙΛΗΣΕΙ σε ξένους και μπορεί να μην έχει ισχύ, αλλά οι μοιχαλίδες ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ δημοσίως μέχρι θανάτου...

Απαγορεύεται ακόμη και σήμερα στους άντρες να φοράνε κοντά παντελόνια ή σορτς, ενώ μέχρι προσφάτως απαγορευόντουσαν και τα ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ, αλλά το μέτρο... χαλάρωσε!  Για το τι πρέπει να φοράνε οι γυναίκες δεν χρειάζεται να αναλύσουμε!

Στην Τεχεράνη ζουν επτά αμιγώς έλληνες χριστιανοί και 65 μεικτής καταγωγής, οι οποίοι όμως είναι υποχρεωτικά ΟΛΟΙ μουσουλμάνοι διότι η βάπτιση παιδιού από μεικτό γάμο τιμωρείται με ΘΑΝΑΤΟ!

Αυτά είναι ελάχιστα από την πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι στην πάλαι ποτέ Περσία... Όποιος γουστάρει να πάει να μείνει εκεί... Αλλά ίντερνετ δεν θα έχει αφού τα φίλτρα του καθεστώτος καθιστούν απαγορευτική την πρόσβαση, ούτε δορυφορική τηλεόραση γιατί η Αστυνομία κάνει συχνά πυκνά εφόδους σε ταράτσες για την εύρεση των δορυφορικών πιάτων!

WWW.STOXOS.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.