Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ - ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ.  Στον εισαγγελέα παραπέμπεται σήμερα 38χρονος, ο οποίος ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ - ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ. 


Στον εισαγγελέα παραπέμπεται σήμερα 38χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, καθώς σε έλεγχο που του έγινε στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, βρέθηκε να κατέχει όπλα και διαρρηκτικά υλικά. Αστυνομικοί του τμήματος Αλλοδαπών έλεγξαν τον 38χρονο άντρα στις περίπου δέκα το βράδυ και πάνω του βρήκαν:

Δύο πιστόλια, γεμιστήρες, ένα σιδερολοστό, ένα καπνογόνο, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, γάντια κουκούλα.

Ακολούθησε κατ οίκον έρευνα και βρέθηκαν δύο αεροβόλα, δύο πιστόλια ρέπλικα, ένα μαχαίρι, τέσσερις αντιασφυξιογόνες μάσκες, δύο χειροπέδες και γάντια.
Ο 38χρονος δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις αρχές ενώ την ανάκριση έχει αναλάβει η κρατική ασφάλεια και όχι το αλλοδαπών ή η αντιτρομοκρατική. πηγη news247.gr (thiva-hellas)

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚAΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΡΥΦΗ Ή "ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ" ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ;H ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ; 

www.stoxos.gr 

8 σχόλια

  1. ...πιθανον για "ακροδεξια επιθεση σε μεταναστες".
    Που πιθανον θα συνοδευοταν και με κλοπη των "αλαχιστων χρηματων που ειχαν για να παρουν γαλα για το παιδι τους"...
    Φυσικα αγρια κακοποιηση και ολα τα σχετικα!
    Δ.ΦΩΤΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω και πολυ καιρο,μεσα απο την εφημεριδα Στοχος ,οσο και απο το εν λογω σαιτ,εχει επισυμανθει ο κινδυνος προβοκατσιας.Θα σκοτωναν κανενα λαθρο οι..αλληλεγγυοι,η πιθανον να την πεφτανε σε τιποτα μπαγκλαντεζους,να τους κοπαναγαν για να μπορεσει ο κ.τζεφρυ και η υπολοιπη συμμορια να εφαρμοσει τα σχεδια του για τον εποικισμο της Αθηνας απο λαθρομεταναστες.Φυσικα ,με την βοηθεια των..δακρυβρεχτων(κλαψ,κλαψ)ρεπορταζ απο τα μμε..Ξερετε,κακομοιροι,φουκαραδες,οι ανθρωποι αυτοι,μπλα,μπλα,μπλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες; δεν θα ήταν παράξενο να γινόταν και κάπως έτσι ώστε να δημιουργηθεί θυελα αντιδράσεων και για να ξεσηκώσουν τους αλλοδαπούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παλι δεν νομιζω οτι ειχε στοχο να χτυπησει λαθρομεταναστες για προβοκατσια ! Αλλος ηταν ο στοχος. Και σιγουρα δεν ηταν μονος, θα ειχε και αλλους συνεργους. Βλέπουμε οτι ειχε:
    -ΔΥΟ (2) ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΟΚΑΡΕΦ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
    -ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ
    -ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ
    -ΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟ
    Αρα για μενα, πηγαινε : Α)Να δολοφονησει ανθρωπο και ηθελε να ειναι σιγουρος οτι θα υπαρξει νεκρος (σε περιπτωση εμπλοκης χρησιμοποιει το 2ο πιστολι). Το ειδος του οπλου δειχνει οτι θα αιφνιδιαζε το θυμα του απο κοντινη αποσταση. Β)Τα διαρηκτικα εργαλεια δειχνουν οτι καπου ηθελε να εισχωρησει.Πχ σε γραφεια. Γ)Αν πηγαινε για ληστεια σιγουρα ΔΕΝ θα επελεγε τον Αγ. Παντελεημονα. Δ)Το αλεξισφαιρο γιλεκο δειχνει οτι περιμενε να δεχτει σφαιρες, αρα ο στοχος του θα ηταν κι αυτος οπλισμενος. Πχ αστυνομικος, ειδικος φρουρος, φυλακας.... Τι λετε επ' αυτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΔΗ.ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ!!!!!!!Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELATE RE PAIDIA POS KANETE ETSI..PLHMELHMA HTAN. HTAN ENTOS TON EPITREPTON "TROMOKRATIAS" ORION...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρχοταλιμπάν που πήγε να "δώσει δύναμη" στους συντρόφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. RE PAIDIA..RE PAIDIA TI TO PATE STO PONIRO TO PRAGMA..GIA KYNIGI PIGAINE O ANTHROPAKOS STON AGIO PANTELEIMONA AN KAI EKTOS KINIGITIKIS PERIODOU DEN TON PROLABAN OI THIROFILAKES ALLA GIA KAKI TOY TYXI ASTINOMIKOI.AYTI EINAI I OLI ALITHEIA...ELLINES KINIGOI BGALTE ANAKOINOSI PARAKALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.