Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΪΝΤΕ... ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! Ο ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚ...


ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ... ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

7 σχόλια

  1. Αυτη την στιγμη,πληθος κοσμου,ενωμενος πανυγηριζει στην Αιγυπτο για την καθαιρεση μουμπαρακ(συντροφος του τζεφρυ στην σοσιαλιστικη διεθνη με τον οποιο εχει αριστες σχεσεις),απο τον στρατο..Εντολη του Στρατου,να παγωσουν ολες οι καταθεσεις μουμπαρακ στην ελβετια..Εδω ρε γαμωτο τι κανετε??Εαν ακουτε απο το στρατευμα,εαν νοιαζεστε και αγαπατε αυτο τον τοπο,αντιδραστε..Μολις χθες εγινε γνωστο πως στην ελβετια,οι καταθεσεις των αλητων πολιτικων και των εργολαβων-εκδοτων,ειναι ακριβως το χρεος(??)της πατριδας μας.Εαν συλλαβετε τα λαμογια αυτα και τους δεσμευσετε τις καταθεσεις στην ελβετια και τα ακινητα τους και οφ σορ,εχει η χωρα μας και πλεονασμα!!!!Ολος ο λαος θα ειναι διπλα σας οταν δει οτι πληρωνουν επιτελους οι κλεφτες.....ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ..ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοχια Ετοιμασου Ηρθε Η Σειρα Σου
    Αειντε ευλογημενη ναν η Ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ελληνικός στρατός είναι στο Αφγανιστάν, στις στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, και στην άσκηση Καλλίμαχος. Να 'ναι καλά ο σχέδιο ο Τρούμαν, ο Μάρσαλ και το ΝΑΤΟ. Έχουμε τον στρατό που μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 11/2/11 9:48 μμ

    >Λοχια Ετοιμασου Ηρθε Η Σειρα Σου<

    Μισό λεπτό να βάλω το ταγιέρ πραξικοπήματος.. :-)

    Λοχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν σε λίγο καιρό οι Πακιστανοί θα πηδάνε την κόρη, τη αδελφή σου η δεν ξέρω τι αλλο..θα εχεις ορεξη να πουλας πνεύμα?η θα σε φτύνουνε και θα λες βρέχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανάς λοχίας βρε παιδια ??????
    (για να μας σώσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.