Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ

ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΕΡ...

ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΑ...


Ο Γιωργάκης Παναδρέου ετοιμάζεται λένε κυβερνητικές πηγές να δώσει κίνητρα για την αναβάθμιση των περιοχών του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που ως γνωστόν λεηλατούνται και έχουν καταστεί παρακμιακές και επικίνδυνες από τους εποίκους λαθροεισβολείς. Σε σύσκεψη όμως που έγινε σήμερα στην Αθήνα στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής και Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης, οι υφυπουργοί Εργασίας Άννα Νταλάρα και Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Δ. Στεφάνου και η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μαίρη Μαλιώρη, διαβάστε τι κουβεντιαστηκε και εκνευριστείτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

"Επισημάνθηκε ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των ενσήμων που απαιτούνται για την ανανέωση των αδειών παραμονής των μεταναστών στη χώρα, ενώ ο πρωθυπουργός ζήτησε να εντατικοποιηθούν οι σχετικές διαδικασίες, καθώς και να μειωθεί συνολικά η γραφειοκρατία, ώστε τα προβλήματα να λύνονται αποτελεσματικότερα.

Επείγουσα επίσης είναι για την κυβέρνηση η αντιμετώπιση του προβλήματος των επί μακρόν διαμενόντων, καθώς θεωρείται ότι αυτή η κατηγορία μεταναστών διαθέτει «ψήγματα νομιμότητας» και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: η πρώτη αφορά εκείνους που βρίσκονται σε "καθεστώς ανοχής" καθώς έτσι χαρακτηρίζονται οι αναμένοντες άσυλο, ενώ η δεύτερη κατηγορία αφορά εκείνους που βρίσκονται σε "μια γκρίζα ζώνη αφάνειας" και αφορά ανθρώπους οι οποίοι, π.χ. ασχολούνται με την φροντίδα ηλικιωμένων, χωρίς ποτέ να βγαίνουν από το σπίτι στο οποίο εργάζονται."


Αυτά μεταφέρει καθεστωτικό μέσο και σημαίνουν ένα πράγμα. Έχουν αναγάγει το ΨΕΜΜΑ σε επιστήμη και κανέναν δεν έχουν σκοπό να διώξουν. Ίσα ίσα, θα νομιμοποιήσουν ακόμη περισσότερους από τους 200.000 που εκτιμούσαμε σε ανάρτηση μας εχθές στο stoxos.gr και θα πρέπει να τους πούμε κι ευχαριστώ. Είναι βέβαιο ότι αργά η γρήγορα ο Τζέφρυ και η παρέα του που δεν έχουν αντιληφθεί τι παίζεται στη χώρα, θα έχουν την τύχη των υπολοίπων συντρόφων τους στη Σοσιαλιστική Διεθνή, της Τυνησίας και της Αιγύπτου.

www.stoxos.gr
 

2 σχόλια

  1. To Prwi Shmera Ourliaze kai kathgorouse thn Ellada stin ERT Prwinh Enhmerwsh tou ArBanith kai ths katsimainas ,O paranomos tynhsios eisBoleas,ekproswpos twn 237 dh8en apergwn "peinas",kai Zhtouse Ligwtera enshma kai nomimopoihsh twn ksenwn paranomwn stin Ellada,
    KAI TO VRADY THN IDIA MERA,DIABAZOUME EDW STON STOXO OTI O TZEFRY ZHTHSE APO TO YPOURGIKO SYMBOULIO,NA ENDWSOUN STO AITHMA AUTO TWN PARANOMWN!!!!
    RE TOUS KERATADES OUTE 1 EIKOSITETRAWRO DEN PERASE APO TO AITHMA TWN KSENWN EISBOLEWN,KAI TO EKANAN AMESWS DEKTO!!!
    AMMA ZHTHSOUN KAI TIN MAMA TOU TZEFRY AVRIO 8A TOUS THN DWSEI?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Araphs Autos (Apo thn TYNHSIA) eitan toso eristikos Stin Thleorash kai fwnaze tosa kaka enantion ths Elldos pou eir8e paranoma!!!(SE LIGO 8A MAS ZHTHSEI PISW KAI TA 10.000 EVRW POU PLHRWSE STOUS TOURKOUS ,GIA NA ER8EI EDW!!!)pou akoma kai o filosyrhzaios dhmosiografos ArBaniths e8ymwse mazei tou,kai tou zhthse egshghseis gia tis kathgories,BeBaia den tolmhse na tou pei perisottera,alla kati kai auto pios kserei siga -siga blepoun oti kindineuoun kai autoi?
    GIATI META APO EMAS 8A FANE KAI AUTOUS OI KSENOI DOLOFONOI!!
    KSYPNATE PLOUSIOI KAI FTWXOI STIN ELLADA,DEKSIOI KAI ARISTEROI,H PATRIDA SAS EINE YPO KATOXH,KSENWN KAI NTOPIWN (BOULH MERIA!!) KLEFTARADWN .
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.