Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΦΥΓΕ" ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΡΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ

Άφησε την τελεταία του πνοή αργά το απόγευμα σε ηλικία 72 ετών ο π΄ρωην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και της Ε.Ρ.Ε.Ν. Μιλτιάδης Έβερτ. Επτ...


Άφησε την τελεταία του πνοή αργά το απόγευμα σε ηλικία 72 ετών ο π΄ρωην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και της Ε.Ρ.Ε.Ν. Μιλτιάδης Έβερτ. Επτά φορές υπουργός, 12 φορές βουλευτής και Δήμαρχος Αθηναίων ο Μιλτιάδης 'Εβερτ ήταν γιός του Άγγελου Έβερτ, διοικητής της Αστυνομίας Πόλεων της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της κατοχής όταν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό εξέδιδαν πλήθος πλαστών πιστοποιητικών και ταυτοτήτων στους Εβραίους της Ελλάδος.

11 σχόλια

  1. ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ-ΝΟΜΟΣ- ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΟΥ)ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΠΥΡΗΧΙΟ,ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως ηταν αυτος που δημιουργησε τον νομο με τα πανωτοκια;η μηπως αυτος που κυνηγουσε τον Σοφιανοπουλο για να μην βγαλει πετρελαιο απο την Ζακυνθο;η μηπως αυτος που καποτε απαγορευε τα πολεμικα πλαστικα παιχνιδια και τοτε η εφημεριδα σας τον αποκαλουσε 'βαυαροσπορο' γιατι λοιπον να στεναχωρηθουμε αγαπητοι κυριοι και κυριες του Στοχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη αλλά είπε κανείς να στεναχωρηθείς; μια είδηση είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια ειδηση ειναι αλλα μου αρεσε το 'εφυγε' Χαζοχριστιανικες αντηληψεις δεν εχουμε(αληθεια που θα τον 'πανε' σε εκκλησια σε συναγωγη η σε μασσωνικη στοα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 10/2/11 4:41 μμ

    Ένα από τα παραγγέλματα των Επτά Σοφών αφορούσε στον σεβασμό των νεκρών.

    Ελπίζω οι διαχειριστές του ιστολογίου να σβήσουν αυτό το άθλιο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PAEI O "ELLHNAS" EVERT..KAI KLAMA OI PERIOUSIOI KAI PERTMHMENOI OI EN ELLADI SILIXTHRIOI...POIOS TORA THA TOUS DOSEI PLASTA XARTIA..GIA NA DIASOTHOUN APO TI TOUS PERMENEI?...IDOMEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 11/2/11 1:24 μμ

    Φαίνεται ότι σύσσωμη η ηλιθιότητα ήλθε να βρωμίσει ένα πένθιμο γεγονός. Όντως ο αείμνηστος Άγγελος Έβερτ τίμησε το αξίωμά του σαν αστυνομικός και Έλληνας, μαζί με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό και αυτό τους το αναγνωρίζουν όλοι οι Εβραίοι.

    Αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν ξέρεις καν ποιος Έβερτ πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω ξερω ποιος πεθανε δεν ξερω ομως ποσοι καταστραφηκαν απο τον νομο με τα πανωτοκια που θεσπισε ο γιος του "αειμνηστου" που πασχιζε να "σωσει" εβραιους προφανως σαν καλος χριστιανος(αληθεια πεθανε καποιος εβραιος απο την πεινα;)Αειμνηστοι ειναι αυτοι που σκοτωθηκαν στην Κυπρο.Οχι αλλος καθωσπρεπισμος και χριστιανικη ηλιθιοτητα.ΥΓ Θυμαμαι καλα τι εγραφε καποτε ο Στοχος για τον γιο του "αειμνηστου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεε μου σε παρακαλω παρε κι'αλλους απο την βουλη κοντα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.