Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... Αυτή την στιγμή στην Λάρνακα, υπάρχει τεταμένο κλίμα έξω από το γραφείο ευημερίας, όπου αλλοδαποί μαζε...

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... Αυτή την στιγμή στην Λάρνακα, υπάρχει τεταμένο κλίμα έξω από το γραφείο ευημερίας, όπου αλλοδαποί μαζεύονται για να απαιτήσουν μεγαλύτερα επιδόματα από το κράτος. Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαποί επιτέθηκαν το πρωί σε άτομα που εργάζονται στον εν λόγω χώρο.
Σύμφωνα με νεότερες, έγκυρες πληροφορίες, οι αλλοδαποί επιτέθηκαν στην αστυνομία που ήρθε για να περιφρουρήσει τα γραφεία ευημερίας. Από την επίθεση των αλλοδαπών τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός με αιχμηρό αντικείμενο, και μεταφέρεται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο.


http://ellinikofos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4097.html

3 σχόλια

  1. καλα να παθεις κυριε Συλικιωτη.. τοσο καιρο μας ελεγε οτι δεν ειναι λαθραιοι οι ανθρωποι και οτι τα επιδοματα ειναι λογικα και και και.. τωρα γιατι τους τα κοβετε ?? υπαρχει λογος ?
    μηπως κοντεψανε οι εκλογες και χεστηκες μηπως και χασεις το 'ρατσιστικο' κομματι των 'κομμουνιστων' ψηφοφορων σου ? (γιατι υπαρχει κι αυτο στο AKEL).

    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίνε οι αλλοδαποί, αλλά το κράτος. Γιατί τους δίνει επιδόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα καλα τα χε το Νησι Μας -ατιλας διχοτομηση κατοχη αγνοουμενοι κα.- οι αλλοδαποι λαθρο του λειπανε! Δεν υπαρχουν αλλα κοροιδα σ αυτο τον πλανητη εμας τους Ελληνες βρηκαν ν αρμεξουν οι καθε λογης κατεργαραιοι της υφηλιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.