Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ... Αμείωτες συνεχίζουν οι συμπλοκές λαθρομεταναστών στην Πάτ...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ... Αμείωτες συνεχίζουν οι συμπλοκές λαθρομεταναστών στην Πάτρα. Τις φυλετικές διαφορές τους ήρθαν να λύσουν στην Ελλάδα οι κάθε λογής παράνομοι που μπουκάρουν. Και όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τους, τόσο μεγαλύτερες και οι συμπλοκές. Συμπλοκή λοιπόν μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας κοντά στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο απο αυτούς. Συγκεκριμένα, οι λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κοντά στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων, ενώ κάποιοι από αυτούς χρησιμοποίησαν αιχμηρά αντικείμενα, δηλαδή τα αγαπημένα τους μαχαίρια, τσεκούρια κλπ! Δύο τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, για να τους πληρώνουμε κιόλας εμείς τα κορόιδα οι φορολογούμενοι. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, για να αποτρέψουν τυχόν επανάληψη των επεισοδίων, αν και η ΕΛΑΣ έχει αποτύχει παταγωδώς να βάλει μια τάξη στο χάος που έχουν προκαλέσει και στην πόλη της Πάτρας οι αγαπημένοι του συνονθυλεύματος, λαθρομετανάστες!

4 σχόλια

  1. Ρε σεις εκει στην Πατρα,τοσο κοιμισμενοι εισαστε??Ρε μεσα στα σπιτια σας μπαινουν,χτυπανε φοιτητριες(τοσο θρασυδειλοι ειναι τα κτηνη),καταστρεφουν την ζωη σας,δεν περνατε απο την κανελοπουλου ουτε για πλακα..Εχετε αποδειξει πως εαν θελετε μπορειτε να κανετε πολλα.Παραδειγμα που τον δεκεβρη του 08,κυνηγαγατε τους απλυτους και τους ειχατε τσακισει.Μπορειτε να αντιδρασετε..Στην Λακωνια ο κοσμος ξςσηκωθηκς,τους εδιωξε με τις κλωτσιες.Μεσα σε μια νυχτα,τουλαχιστον 200 λαθρο τρεχανε σαν τους πουστηδες να φυγουν μακρυα απο χωρια της Λακωνιας..Προφανως θα ερθουν στην Πατρα και αυτοι..Καλως να τους δεχθειτε!!!Αντισταθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα για να ξυπνουν κι οι Πατρινοι παλι.σ' αυτο που λεει ο φιλος εχει δικιο,το Δεκεμβριο του 2008 οι αναρχοαπλυτοι ετρωγαν ξυλο παντου στην πολη απο τους κατοικους.αν αντιδρασετε συντονισμενα τους εχετε για την πλακα σας ολους! πανω απ' ολα σκεφτειτε και το μελλον των παιδιων σας,θελετε σε 1-2 χρονια να μην μπορειτε να βγειτε απο τα σπιτια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενας απο αυτους τους απλυτους εκανε τσαμπουκα μεσα στο λεωφορειο του κτελ μεσσηνιας.σταματησα το λεωφορειο και τον εκανα πιο μαυρο απο οτι ηταν. τσακιστε τους εδω ειναι ελλαδα γη των προγονων μας που εχυσαν το αιμα τους. και απο εδω και περα κανεις απο τους απλυτους δεν θα κοιμαται ησυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.