Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ 180 ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ...

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Πολεμικής μας Αεροπορίας για τον απεγκλωβισμό των ομογενών μας που επιθυμούσαν να εγκαταλείψουν τις περιοχ...

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Πολεμικής μας Αεροπορίας για τον απεγκλωβισμό των ομογενών μας που επιθυμούσαν να εγκαταλείψουν τις περιοχές έντεσης της Αιγύπτου. Τα τρία μεταγωγικά μας C-130 προσγειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι 180 ομογενείς μας κυρίως από την Αλεξάνδρεια αλλά και από το Καϊρο αποβιβάστηκαν ασφαλής σε Ελληνικό έδαφος.

www.stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Είναι τραγικό ότι, μετά από τόσα χρόνια, αναγκάζονται και τα τελευταία υπολείμματα της ελληνικής παροικίας στην Αίγυπτο, να εγκαταλείψουν την εστία τους. Τώρα θα μείνει κι εκεί το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (αν μείνει και δεν τον διώξουν οι ισλαμιστές, διότι δεν ξέρουμε τι θα επικρατήσει) και ίσως μία χούφτα Ελλήνων.

    Όμως, την ανατροπή του Μουμπάρακ θα την πληρώσει και η Ελλάδα, με χιλιάδες λαθρομετανάστες, μέρος των οποίων απαρτίζεται από βαρυποινίτες που απέδρασαν προσφάτως από τις φυλακές. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε και κράτος που να μας προστατεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.