Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΠΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ"! Πριν από λίγη ώρα τουλάχιστον 150 άτ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ"!


Πριν από λίγη ώρα τουλάχιστον 150 άτομα, μετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μπήκαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στην Καλλιθέα! Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Σχολής, σε ένδειξη συμπαράστασης στους 300 λαθρομετανάστες -που διακίνησε απο την Κρήτη ο ΣΥΡΙΖΑ- και βρίσκονται από χθες στο κτίριο της Νομικής. Σκοπός τους είναι να παραμείνουν όλη τη νύχτα στη Σχολή! Έρχεται κλιμάκωση και προφανώς αυτός ήταν ο ένας απο τους άλλους όρους που θα μιλάμε σε λίγες μέρες, όπως ευθέως και δημόσια μας απείλησε το μέλος του ΣΥΝ, Μάρκος Χατζησάββας! Υποκινούν τους λαθρομετανάστες ξεκάθαρα σε εξέγερση, όπως ακριβώς έκαναν και με την περιβόητη περίπτωση σκισίματος του κορανίου!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με επιτόπια δική μας κατόπτευση του εξωτερικού χώρου του Χαροκοπείου δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ύποπτο -επαναλαμβάνουμε τουλάχιστον εξωτερικά. Επειδή οι μέρες που διανύουμε είναι κάτι παραπάνω από ύποπτες ας είμαστε όλοι μας προσεκτικοί. Για οτιδήποτε νεώτερο προκύψει με την υπόθεση περί Χαροκοπείου θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

1 σχόλιο

  1. KAI ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/300_8855.html
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΟΛΕ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΕΙΣΡΟΗ ΤΟΣΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.