Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ... ΣΗΜΙΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΙΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ" ΦΛΩΡΙΔΗ!

ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ... "ΕΘΝΑΡΧΗ"! Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στην Ιπποκράτους (πρώην Χαριλάου Τρικούπ...

ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ... "ΕΘΝΑΡΧΗ"! Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στην Ιπποκράτους (πρώην Χαριλάου Τρικούπη), αφού το "νέο ΠΑΣΟΚ" του Γιωργάκη προσπαθεί να φάει το "παλιό ΠΑΣΟΚ" του Σημίτη, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του ειρωνικά αποκαλούμενου "κυρίαρχου" λαού, ασχέτως αν όλοι οι "νέοι" μια χαρά συμμετείχαν στις κυβερνήσεις Σημίτη. Διαβάζουμε λοιπόν ότι: "..."Μέλι" έσταζε το στόμα του Γ. Φλωρίδη για τον τέως Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μπίστη «Προχωρώντας και αναθεωρώντας» ο πρώην υπουργός τόνισε πώς «εάν η Ελλάδα σήμερα έχει σταθερότητα αυτό έχει όνομα και υπογραφή. Το όνομα είναι η ΟΝΕ και η υπογραφή του Κώστα Σημίτη».
Ο Γ. Φλωρίδης υποστήριξε πως ο τέως πρωθυπουργός «δίδαξε με λόγια και πράξεις τον πολιτικό πολιτισμό» ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά και στην είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε. επί Κώστα Σημίτη χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον τότε Υπουργό Εξωτερικών και σημερινό Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου". Τα παραπάνω γράφει το real.gr και καταλαβαίνουμε απόλυτα το άγχος όλων των εσωκομματικών παπαγάλων του Σημίτη (όπως καταλαβαίνουμε πως εξαιτίας της αναδουλειάς το έχουν ρίξει στην... συγγραφή). Διότι αν βγάλουν "λάδι" τον κοντό, θα βγουν όλοι τους "λάδι". Αυτό βέβαια που κανείς τους δεν μας έχει πει είναι ότι -όσα χρωστάμε στον Σημίτη, κατά Φλωρίδη- τα πήρε το "σοσιαλιστικό κίνημα" και με τόκους, γι' αυτό και φτάσαμε σήμερα εδώ που φτάσαμε. Αρκετά με το δούλεμα κύριοι σοσιαλιστάδες! 

4 σχόλια

  1. Σημαντικό.

    Στόχε, δες τι γράφουν αυτοί για τα Ίμια:

    http://imgur.com/a/i72Cj

    Δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι,οφειλουμε πολλα κυριοι.
    οφειλουμε να τους περασουμε τη θηλια στο λαιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΛΙΣΤΩΝ,ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.