Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο... ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ!

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΩΣΗ... Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι. Ο λόγος για τον βιρτουόζο πρύτανη Πελεγρίνη, ...

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΩΣΗ... Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι. Ο λόγος για τον βιρτουόζο πρύτανη Πελεγρίνη, που έγινε πρόσωπο των ημερών λόγω της αποδοχής του να μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες με τους προστάτες τους στη Νομική Σχολή για να κάνουν... απεργία πείνας (σαν και αυτές που κάνουν οι αναρχικοί στις φυλακές, με ζαμπόν και άλλα εδέσματα κάτω απο το μαξιλάρι). Ο Πελεγρίνης με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες (έπαιζε και σε θεατρικές παραστάσεις για να περάσει φιλοσοφικά μηνύματα) φέρει τεράστιες ευθύνες, αλλά δεν περιμένουμε να έχει καμία απολύτως ευθιξία ώστε να παραιτηθεί (από τη στιγμή μάλιστα που εκλέχτηκε πρύτανης με τις ψήφους των φοιτητικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ). Αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του το πανελλήνιο. Στην προοδευτικιά μάλιστα "ΑΥΓΗ" λιβάνισε καταλλήλως τον Τσίπρα (το οργισμένο καλοβολεμένο νιάτο) δηλώνοντας: "είδε το πρόβλημα και προσπάθησε να τους βοηθήσει να φύγουν. Στάθηκε στο πλευρό μας κι η ανακοίνωση που έβγαλε ο Συνασπισμός ήταν θετική"! Και ας έκαναν τους διαπραγματευτές ο πολλάκις αποτυχήσας Αλέκος Αλαβάνος, παρέα με τον επίσης προοδευτικάριο Δρίτσα και λοιπούς ομοϊδεάτες! Αλλά έτσι είναι... Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι! Με ύφος μάλιστα μεγάλου "αστεριού" ο πρύτανης θεωρεί τον εαυτό του πετυχημένο, αφού διαχειρίστηκε με... υπευθυνότητα την κρίση!

2 σχόλια

  1. Apo Ena Gaidaro ti perimeneis? (PELEGKRINO GAIDAROS TOU PEPITO GKONZALES,STO 8RYLIKO PERIODIKO MIKROS SERIFHS POU AFHSE EPOXH,KAI GALOUXHSE GENEES ELLHNWN!!)

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PAZEI TO PARALOGO TOU IONESKO O GAIDOUROTHEATRINOS THAUMASTE TON...OUST LATHROLAGNE THOLOKOULTOURIARH..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.