Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΛΙΟΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Αντιγράφουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής: Μετά την κατάληψ...

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Αντιγράφουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής: Μετά την κατάληψη της νομικής ήρθε η ώρα για το παρακράτος να στείλει το οριστικό μήνυμα ότι αποτελεί κράτος εν κράτει ή αλλιώς ότι έχουμε την “αντεξουσία” στην εξουσία. Ίσως δεν ικανοποιήθηκαν επειδή η μετακίνηση των λαθρομεταναστών έγινε σε ώρα που δεν μεταδιδόταν δελτίο ειδήσεων για να επικυρώσουν και τηλεοπτικά την ξευτίλα του κράτους. Έτσι λοιπόν προχώρησαν σε κατάληψη του Ιταλικού προξενείου στην Πάτρα, όπου όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μπήκαν και βγήκαν ανενόχλητοι,αναρτώντας πανό και στέλνοντας φαξ. Μπορεί να ήπιαν και καφεδάκι, γεγονός που δεν το αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Επίσης ανάρτησαν πανό στο μπαλκόνι του προξενείου, ενώ μοίρασαν και προκηρύξεις. Μόλις έστειλαν τα φαξ οι καταληψίες αποχώρησαν, και όπως ανέφεραν, η κατάληψη του προξενείου ήταν μια πράξη αλληλεγγύης, προς τον Ιταλό σύντροφό τους. Πάντως δεν χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία παρακολουθούσε διακριτικά τα όσα συνέβαιναν.

Η αστυνομία φυσικά δεν επενέβη, αφού “δεν έλαβαν τοιαύτες εντολές”, ενώ άμα ήταν τίποτα συνταξιούχοι στον δρόμο θα είχαν, φυσικά, βγάλει όλα τους τα απωθημένα. Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση που εθνικιστές προσπάθησαν να μεταδώσουν μήνυμα τους από κρατικό τηλεοπτικό σταθμό συνελήφθησαν όλοι και οι 48!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.