Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!  ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ! ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ...

ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

 ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ!

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ "ΕΙΔΗΣΗ"

Μακελειό στη Καβάλα με 2 νεκρούς αλλοδαπούς

Ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με μαχαίρια σε δύο αλλοδαπούς άντρες κοντά στη κεντρική πλατεία στη Καβάλα. Σύμφωνα με αναγνώστη μας, αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την αστυνομία δεν εμφανίστηκε κανείς...
Αποτέλεσμα είναι οι δύο αλλοδαποί άντρες, χωρίς καμία βοήθεια να ξεψυχήσουν πριν λίγο κοντά στο σημείο όπου τους έγινε η επίθεση.

ΗΔΗ ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟ "ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟ inews.gr ΤΟ elladanews.gr ΤΟ hiphop.gr. Κ.Α.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΘΕΣΜΟ - ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Τα χρόνια περνούν κι εμείς αρκούμαστε στα "μνημόσυνα". Οι υπεύθυνοι της ντροπής των Ιμίων εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να πολιτεύονται. Το ότι, κατά παράβαση του Συντάγματος, μείωσαν την ελληνική επικράτεια, διότι αυτό έκαναν βγάζοντας την Σημαία μας από μία ελληνική βραχονησίδα, μένει ατιμώρητο. Και το χειρότερο: Κανείς δεν εκπλήσσεται, κανείς δεν ενδιαφέρεται κι ελάχιστοι θυμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, δεν έχεις δει ότι κάθε χρόνο μαζί με το μνημόσυνο, που τόσο πολύ εσύ καταφρονείς, λες και δεν είναι σωστό να θυμόμαστε τους ηρωΐκους νεκρούς μας, συνδυάζεται και με πορεία για τα μείζοντα θέματα, όπως το λαθρονομοσχέδιο πέρυσι και το ΔΝΤ φέτος? Ή μήπως δεν καλύπτει την "αγωνιστικότητά" σου; Ή μήπως είσαι και εσύ απο εκείνους που ονειρεύονται "επαναστάσεις" απο την ζέστη και την θαλπωρή του καναπέ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι και "μνημόσυνο" η πορεία των Ιμίων! Κρατήστε τα συμπλέγματά σας ρε για πάρτη σας. Η Χρυσή Αυγή πάντοτε τιμά τους εθνικιστές που στηρίζουν αγωνιστικές προσπάθειες και δεν είπε ποτέ ότι όλοι όσοι έρχονται στην πορεία για τα Ίμια είναι μέλη της. Αντιθέτως υπήρχαν πέρυσι περιπτώσεις που έγραφαν blogs για την πορεία και δεν αναφερόντουσαν καν στην ΧΑ. Εκεί φτάνει το κόμπλεξ κάποιων ανύπαρκτων. Μια σας φταίνε οι κομματικές σημαίες, μια οι ξένοι συναγωνιστές που μας τιμούν με την παρουσία τους, ότι θέλει λέει ο καθένας. Για τον Άγιο Παντελεήμονα δεν λέει κανείς τίποτα... Εκεί η ΧΑ βρίσκεται καθημερινά και μαζί με τους κατοίκους έχουν δώσει αγώνες που δεν θα δείτε ποτέ στη ζωή σας. Και δεν πηγαίνει σαν κόμμα. Και αυτό το εκτιμάει ο κόσμος. Ο λαός ρε. Όχι οι πικραμένοι επαναστάτες που βρίζουν τους αγωνιστές. Για να τελειώνουμε: ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Οι λοιποί στα... blogs σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Διπλός Πέλεκυς

    Ανάθεμα κι αν κατάλαβες λέξη απ' ό,τι έγραψα.

    α) Από πού προκύπτει ότι "καταφρονώ" το μνημόσυνο;

    β) Πού να δω; Στην Αθήνα; Και ποιος σου είπε ότι ζω στην Αθήνα. Οι περισσότεροι κάτοικοι Αθηνών έχουν την εντύπωση ότι και το υπόλοιπο μισό της Ελλάδας ζει εκεί.

    γ) Εξήγησα παραπάνω τι ακριβώς με κάνει να δυσανασχετώ. Το διάβασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.