Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ!  ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  Μια απίστευτη καταγγελία κάνουν οι οπαδοί του ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ!

 ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 

Μια απίστευτη καταγγελία κάνουν οι οπαδοί του ΟΦΗ για επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανθρακικό. Οι οπαδοί του ΟΦΗ που έχουν δείξει κατά το παρελθόν τα ιδιαίτερα πατριωτικά τους αισθήματα, καταγγέλουν τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού για αντεθνική συμπεριφορά, με εκφράσεις που σε κάνουν να ανατριχιάζεις και προκαλούν τάσεις εμετού.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων ο Ζλάτκος (Ναι... έτσι λέγεται οι προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού) απευθυνόμενος στους οπαδούς του ΟΦΗ ξεστόμισε απίστευτες κουβέντες που εξαγ
Δημοσίευση ανάρτησης
ρίωσαν τους Κρητικούς... Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους δύο μεγαλύτερους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ (Snakes 4, Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος) αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το ζήσαμε και αυτό. Τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικου να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο του ΟΦΗ και να λέει ότι όταν θα πάμε στην Τουρκία (κατά δικιά του δήλωση) θα μας γ…."

Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεται την Θράκη και την Κομοτηνή ο προπονητής του Πανθρακικού Ζλάτκος με το περίεργο επίθετο του διπλού συνδυασμού συμφώνων που δεν απαντάτε στην Ελληνική Γλώσσα. Η Θράκη είναι τουρκία για αυτόν τον ΑΘΛΙΟ τύπο με το απύθμενο θράσσος.

Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν ιδαίτερα καλές σχέσεις με τους φιλάθλους του Πανθρακικού, τους ενημερώνουν και τους προτρέπουν να καθαρίσουν την ομάδα τους από τέτοιου είδους ΓΕΛΟΙΟΥΣ κι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

"Προς οπαδούς Πανθρακικού. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε πως μας φερθήκατε επί Βατσινα τότε που δεν ήθελε να μπούμε μέσα στο γήπεδό σας. Πείτε όμως σε αυτόν τον γελοίο προπονητή τερματοφυλάκων ότι η Θράκη δεν είναι Τουρκία."

Υπάρχει άραγε καμιά αρμόδια ΑΘΛΗΤΙΚΗ αρχή (ρητορικό το ερώτημα) που να ασχολείται με τόσο σοβαρά θέματα ή ενεργοποιήτε μόνο ταυτόχρονα με τα κανάλια των εργολάβων αν πεταχτεί καμιά μπανάνα σε έχγρωμο ποδοσφαιριστή; Είναι δυνατόν να προπονεί Ελληνόπουλα και να κάνει κουμάντο σε αγωνιστικούς χώρους ένας άνθρωπος που σπείρει με τον πιό ανθελληνικό τρόπο το μίσος και το διαχασμό ανάμεσα μάλιστα σε δύο ευαίσθητες και βαλλόμενες περιοχές της Πατρίδας μας όπως η Θράκη και η Κρήτη. Υπάρχει κάποια αρχή έστω και μη αθλητική που θα ζητήσει ευθύνες από τον Ζλάτκο;

Κι αφού δεν υπάρχει, ή αν υπάρχει κρύβεται και εμφανίζεται κατα πως βολεύει τα αφεντικά της, αν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι αγανακτισμένοι οπαδοί θα έχουν άδικο;

6 σχόλια

  1. "Πείτε όμως σε αυτόν τον γελοίο προπονητή τερματοφυλάκων ότι η Θράκη δεν είναι Τουρκία."

    Λάθος! Τα αυτονόητα δεν λέγονται.

    Πού έγινε το περιστατικό και γιατί δεν τον πλάκωσαν επί τόπου στο ξύλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Zlatkos san Boulgariko mou fainete ...PANTWS MPOREI NA EIPE THN ANARMOSTH AUTH FRASH KAI EPANW STA NEURA TOU AUTOS O AN8RWPOS AN TON EBRIZAN OI OPADOI TOU OFH,MPOREI KATABA8OS NA EINE KALOS ELLHNAS!!KAI EPEIDH EIME DIAITHTHS PODOSFAIROU EXOUN DEI TA MATIA MOU POLLA ,KAI AKOUSEI TA AUTIA MOU AKOMA PIO POLLA PX E8NIKOFRONES PAIKTES KAI OPADOI NA BRIZOUN THN PATRIDA TOUS,KAI KOMOUNISTES NA THN YPERASPIZOUN!!! TO PODOSFAIRO,MPASKET KTL EINE "PERIERGA" PRAGMMATA!!,STHN KRHTH KATARGEI8HKAN OI STRATIWTIKES PARELASEIS,GEMISE KAKOPIOUS TO NHSI,POU EINE OI PATRIWTES OPADOI TOU OFH EDW? GIATI DEN LENE TIPOTA?
    KAI META O PROPONHTHS AUTOS EIPE THN ALH8EIA, AFOU TO HLI8IO ELLHNIKO KRATOS EXEI PARAXWRHSEI THN 8RAKH MAS STHN TOURKIA!! TO ELLHNIKO KRATOS EXEI DIWKSEI APO EKEI THN ELLHNIDA DASKALA XARA _NIKOPOULOU,EXEI ANAGNWRISEI TOUS PARANOMOUS MOUFTHDES, KAI UPSWNEI KOURELIASMENES ELLHNIKES SHMAIES STOUS ISTOUS!!! TI PROPONHTES KAI KOLOKY8IA MAS LETE EDW?
    AFOU TO IDIO TO ELLHNIKO KRATOS EINE PARANOIKO.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα γενητικα σας οργανα δειξατε και εσεις στο μπαραζ με τα γιαννενα θυμηθειτε κιασσο κτλ ετσι για ενημερωση προς το στοχο.χρηστος θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 1987 έπαιζα ποδόσφαιρο σε μία ομάδα της τότε Δ' Εθνικής (4 όμιλοι σε όλη την Ελλάδα, σαν Γ' Εθνική ήτανε). Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μας είχαν κάνει τα ίδια αλλά εμείς δεν ήμαστε κότες :
    5 στο νοσοκομείο μετρήσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Na anafertheis kai stous opadous tou ofi pou milane gia anexartiti kriti. O panthrakikos exei olwn twn eidwn tous opadous opws kai o ofi. Oi ofitzides vrizoun kathe kyriaki ton pas giannena me synthimata typou "alvanoi alvanoi" kai tetoia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..!!!ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ....?????ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...!!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ....!!!ΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.