Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΤΟ ΚΙΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "N.Y. TIMES"  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΤΟ ΚΙΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "N.Y. TIMES"

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Το θέμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ για Σιωνισμό, Παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη, Μασωνία και άλλα τέτοια...ενοχλητικά,(το θέμα έχει καλυφθεί και από τον "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφορεί από σήμερα) έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις,εντός και εκτός Ελλάδας:Πρώτο το γνωστό και μη εξαιρεταίο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του,ζητώντας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να τον καθαιρέσει!

Με επιστολές τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, η Anti-Defamation League και η American Jewish Committee τόνισαν ότι "είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό να ακούγονται τέτοια λόγια από ένα θρησκευτικό ηγέτη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να καταστήσει σαφές ότι ο αντισημιτισμός, σε όλες του τις μορφές, δεν είναι αποδεκτός". Παράλληλα, επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι "Το να επιτραπεί να μείνουν χωρίς αντίδραση τα αντισημιτικά σχόλια του Μητροπολίτη, θα έστελνε το αντίθετο μήνυμα στο ελληνικό κοινό και σε εκείνους ανά τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και η ADL- που διεξάγουν διαθρησκειακό διάλογο, ότι δηλαδή ο αντισημιτισμός είναι ανεκτός -αν όχι υιοθετούμενος- από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία".

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC), το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) και η Σύνοδος Ευρωπαίων Ραββίνων, με ανακοινώσεις τους ζήτησαν από την ηγεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να καταδικάσουν τις αντισημιτικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς.

Ο Ραββίνος Joseph Sitruk, επίτιμος πρόεδρος της Συνόδου Ευρωπαίων Ραββίνων και επί σειρά δεκαετιών Αρχιραββίνος της Γαλλίας, καθώς και ο πρόεδρος τους WJC κ. Ronald Lauder, στις δηλώσεις τους τονίζουν: "Ελπίζαμε ότι τέτοιες μοχθηρές κατηγορίες δεν θα εκφράζονταν από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με δεδομένα τα τόσα χρόνια διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των δύο θρησκειών μας".

Ο πρόεδρος του EJC κ. Moshe Kantor, στη δήλωσή του κάλεσε την "Ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της χώρας κατά της ρητορικής του μίσους". 

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ New York Times!

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ" ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ,ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ ΜΕGA...



9 σχόλια

  1. Να'σαι καλά μητροπολίτη. Τέτοιο "ξεβράκωμα" στα πρακτοράκια της σιωνιστο-μασονίας είχαμε να δούμε πολύ καιρό.΄Ρε τί "δημοκρατία" είναι αυτή που τρέχει απ' τα μπατζάκια τους!!!!! Έχουν το μονοπώλιο της ανάλυσης και του δικαιώματος της γνώμης. Μόνον αυτοί. Ουδείς άλλος. Ειδικά όταν είναι ιερωμένος. Πιο καλά να είχες ένα μαστίγιο και να τους έδερνες, παρά αυτό το ξεβράκωμα που τους έκανες. Και τώρα τι θα πούν στον Σόρος;;; Νά' σαι καλά Μητροπολίτη και μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Auto pou EKANAN,KAI KANOUN STHN GAZA OI EVRAIOI DEN EINE OLOKAUTWMA? H MHPOS OI PALAISTINIOI DEN EINE AN8RWPOI?
    AUTA POU EKANAN KAI KANOUN OI EVRAIOAMERIKANOI STO BIETNAM,KAI STO IRAK SHMERA DEN EINE OLOKAUTWMA?
    O PETALWMENOS EKPROSWPOS TYPOU THS KYBERNHSHS ,ONOMAZEI THN "PERIPETEIA" TWN EVRAIWN ME TON XITLER SAN TO MEGALHTERO OLOKAUTWMA THS AN8RWPINHS ISTORIAS? MALLON DEN KSEREI ISTORIA O PETALOMENOS AUTOS AN8RWPOS....

    OLOKAUTWMA DEN EINE AUTA POU EKANAN OI TOURKOI STHN MIKRA ASIA? KSERIZWSAN ENA OLOKLHRO E8NOS APO EKEI TO ELLHNIKO.
    OLOKAUTWMA DEN EITAN AUTO POU EKANAN OI TOURKOI STOUS PROGONOUS MAS EPI 400 XRONIA ,MONO APO TO 1821 mexrei to 1827 SKOTW8HKAN PERIPOU OI MISOI ELLHNES.
    OLOKAUTWMA ENANTION TOU ELLHNIKOU E8NOUS DEN EITAN AUTO POU EKANAN OI GERMANARADES EDW STHN KATOXH?

    O PETALOMENOS AUTOS PRIN NA YPOSTIRIZEI TA KA8E EIDOUS "OLOKAUTWMATA" AS YPOSTIRIKSEI KAI TA OLOKAUTWMATA POU YPESTH H PATRIDA TOU, EAN EXEI PATRIDA FYSHKA AUTOS O KARAGKIOZHS....

    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια δεν φοβαται το ψεμα.
    Για ποσο ακομη νομιζουν οτι θα μας ξεγελουν με τα παραμυθια.

    Αγιε Πατερα σας εχει αναγκη το εθνος μας και η πιστη μας.
    Καλη δυναμη και καλη λευτερια.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βυζαντινέ! Ο Πεταλωμένος ξέρει και παραξέρει ιστορία. Απλώς δεν μπορεί να την παραδεχθεί για δυο λόγους. 1ον) Δεν είναι Έλληνας και 2ον) τι θα πει στ' αφεντικά του (σιωνιστομασώνους) εάν παραδεχθεί τις γεννοκτονίες των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Αν Θράκης, της Α. Ρωμυλίας της Β. Ηπείρου, της Κύπρου, της Ίμβρου, της Τενέδου κλπ., κλπ. καθώς και όλων των άλλων που έχουν συντελεστεί παγκοσμίως από "κόκκινους" και "μαύρους" δολοφόνους;; Με τέτοια ανεργία που δέρνει την χώρα, θα μείνει "άνεργο" το "παιδάκι". Και ούτε για αφισοκολλητής είναι κατάλληλος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σατανοκίνητο Σαχεντρίν και ο Αρτέμης ΜΑΤΣ-ας

    Θέλω έναν ιεράρχη σοβαρό, όπως τον Χριστόδουλο, ο οποίος άρθρωνε λόγο πατριωτικό, ενοχλούσε πολλούς, αλλά ήξερε τι έλεγε.

    Τούτος εδώ μάλλον "χάνει" και γίνεται περίγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι να μη τον βρει τον άνθρωπο κανένα "ξαφνικό" όπως τον Χριστόδουλο ή τον πρόεδρο Παπαδόπουλο,αν θυμάστε τα έχωναν στην παγκοσμιοποίηση και εναντιώθηκαν στα σχέδιά τους αλλά τελικά το "έφαγαν το πορτοκάλι" όπως λέγεται στην γλώσσα της συνομωσιολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.