Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΥΔΑΠ! Οι "Οικολόγοι Πράσινοι" -κατά κόσμον πουρναροκαλλιεργητές- είναι υπερ...

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΥΔΑΠ!



Οι "Οικολόγοι Πράσινοι" -κατά κόσμον πουρναροκαλλιεργητές- είναι υπερπροοδευτικοί άνθρωποι και ευαίσθητοι πάνω απ' όλα. Γι' αυτό και υπερασπίζονται το δικαίωμα των γύφτων να μην πληρώνουν λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ (οι υπόλοιποι που πληρώνουμε είμαστε προφανώς μεγάλα κορόιδα). Η υπόθεση αφορά τον καταυλισμό των γύφτων στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης. Με απόφαση του Εισαγγελέα Ηρακλείου διακόπηκε η τροφοδοσία νερού. Και αυτό γιατί απο το 1997 μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί κανένας λογαριασμός νερού! Άμεση ήταν η παρέμβαση του... Ζορό γύφτων και λαθρομεταναστών Μιχάλη Τρεμόπουλου
που δήλωσε: «Πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα και όχι για οικονομική εκκρεμότητα. Η επίλυση τέτοιων ζητημάτων κοινωνικού αποκλεισμού δεν μπορεί να περνάει μέσα από δικαστικά μέτρα και αστυνομικές επιχειρήσεις. Καταρχάς χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης των ανθρώπων που ζουν στον καταυλισμό, ρυθμίσεις για πληρωμή του κόστους νερού που θα καταναλώνεται στο εξής, κατασκευή όλων των απαραίτητων υποδομών το συντομότερο και άμεση επίλυση της εκκρεμότητας για το χώρο εγκατάστασής τους. Κυρίως όμως χρειάζονται φιλόδοξες πολιτικές, μέσα από ευρεία διαβούλευση, για τον τερματισμό της περιθωριοποίησης ολόκληρων κοινωνικών ομάδων όπως οι Ρομά».

1 σχόλιο

  1. Ο Σαρκοζύ έχει απόλυτο δίκιο που τους διώχνει. Δεν μπορούν να ενταχθούν στην κοινωνία οι άνθρωποι αυτοί. Τόσες χιλιάδες χρόνια είναι στην Ελλάδα και όχι μόνο (ο Ηρόδοτος τους αναφέρει και τους δίδει το όνομα Αθίγγανοι) και όμως να, παραμένουν οι ίδιοι. Μικρή μερίδα ίσως έχει ενταχθεί στην κοινωνία, οι πολλοί όμως όχι.

    Επιπλέον, τελευταίως ταμάκιασαν με τους Αλβανούς (βρήκε ο γύφτος την γενιά του...) και έχουν άριστες επιδόσεις στο έγκλημα (ναρκωτικά, διαρρήξεις, κλοπές, απάτες κλπ).


    Βρε ας τους διώξουν να πάνε όπου θέλουν, τουλάχιστον αυτούς που δεν είναι Έλληνες. Γιατί μας έχουν κουβαληθεί ουκ ολίγοι από Βουλγαρία και Ρουμανία και η κατάσταση είναι αφόρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.