Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!

 Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ "ΚΟΚΚΙΝΟ" Αδίστακτοι αποδείχτηκαν δύο ληστές, ένας 20χρονος Μολδαβός και ένας 33χρ...

 Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ "ΚΟΚΚΙΝΟ"

Αδίστακτοι αποδείχτηκαν δύο ληστές, ένας 20χρονος Μολδαβός και ένας 33χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι αφού εισέβαλλαν σε σπίτι πολύτεκνης οικογένειας σε περιοχή των Ιωαννίνων το βράδυ της Τετάρτης, χτύπησαν με μαχαίρι και οικοδομικό σφυρί την μητέρα των παιδιών και την άτυχη συγγενή τους, μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών.Την ώρα της εισβολής των δραστών στο σπίτι, η 39χρονη μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της και μια 50χρονη συγγενή της βρίσκονταν εκεί, ενώ οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη πόρτα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
Άρχισαν αμέσως να χτυπούν με μανία τις δύο γυναίκες με ένα μαχαίρι και ένα οικοδομικό σφυρί,
ζητώντας και από τις δύο χρήματα, ενώ τα τρία μικρά παιδιά παρακολουθούσαν το περιστατικό με τρόμο.
Ένα από τα τρία μάλιστα ανήλικα, προσπάθησε να τραβήξει τον ένα δράστη για να σώσει τη μητέρα του. Τότε εκείνος χωρίς κανένα δισταγμό, χτύπησε το παιδάκι με τη λαβή του μαχαιριού, τραυματίζοντάς το ελαφρά.
Στη συνέχεια, αφού η μία από τις δύο γυναίκες κατάφερε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενός δράστη, οι δύο αλλοδαποί τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια.
Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες και το ανήλικο παιδί, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύονται με τραύματα στο σώμα.

5 σχόλια

  1. Sorry gia ta greekglish!!


    ELEOS!!!
    POSO AKOMA RE PAIDES???
    FTANEI FTANEI MAS SFAZOYNE RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος Στόχε. Δεν ήταν (πλέον) αλλοδαποί. Πασοκο-έλληνες του Τζέφρυ-ΓΑΠ-Μινέικο ήταν. Μόλις έχει αρχίσει να φαίνεται η κορυφή του παγόβουνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 4 ΑΝΗΛΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΥΔΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ,ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΗΛΟ.
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΑ ΒΑΣΤΑΝΕ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΠΙΟΝ ΜΠΗ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραμπίνα, αυτόματη αν αντέχει η τσέπη σας, με τα κατάλληλα πυρομαχικά και ένα , ή και δύο, rotweiller στην αυλή και υσηχάζεις. Ο δικός μου είναι τριών χρονών, και μόλις μυρίσει Αλβανό παθαίνει υστερία. Νιώθουμε όλοι στο σπίτι απίστευτη ασφάλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.