Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩ ΠΩ! ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ...

...  ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ Η ΟΝΝΕΔ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ! Ήταν και παραμένει εδώ και δεκαετίες η πιό λαπαδιασμένη πολιτική Ν...

... 
ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ Η ΟΝΝΕΔ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ!

Ήταν και παραμένει εδώ και δεκαετίες η πιό λαπαδιασμένη πολιτική Νεολαία και την παράδοση δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα. Η νέα επικοινωνιακή εκστρατεία της πάλαι ποτέ κραταιάς ΟΝΝΕΔ αναδεικνύει τις ανησυχίες που έχουν σήμερα οι πρώιμοι χαρτογιακάδες της οδού Αθηνάς των οποίων σύντομα θα κοπούν τα χαμογελάκια!

Αφήστε που το κεντρικό σύνθημα λογοπαίγνιο εμπεριέχει ιδιαίτερα αρνητικό σύνθημα με επικίνδυνες υποσυνείδητες προεκτάσεις. Η ΟΝΝΕΔ ήταν και παραμένει ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σε κάθε τι που έχει να κάνει με την Πατρίδα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ενάντια στο μνημόνιο και τους μηχανισμούς του.

Παραμένει όμως ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ, στα ΠΑΡΤΥ και τους ΧΟΡΟΥΣ σε κοσμικά νεολαιίστικα στέκια, ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ στις εκδρομές και τα ταξιδάκια σε γκλαμουράτους προορισμούς, ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ σε "ψαγμένες" και στυλάτες παρεμβάσεις ήσσονος σημασίας, όσο ήσσονος σημασίας είναι και ο ρόλος που διαδραματίζει από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και μετά.


Κρίμα που δόθηκε στους ίδιους η ευκαιρία να τα πετάξουν όλα αυτά, αλλά κάποια πολιτικά και μη συμφέροντα σε συνεργασία με μέρος του στενού πολιτικού περιβάλλοντος Σαμαρά την απέταξαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν συμμαχόντας ανοιχτά ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ της Ντόρας Μπακογιάννη. Εν τέλη ελάχιστα μας νοιάζει κι αν κάποιος θέλεις να αυτοχειριάζεται δικαίωμα του, απλά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μένει στο απυρόβλητο από τον "ΣΤΟΧΟ", ότι τα λάθη πληρώνονται κι ότι ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ... 

Ήδη ξεκινήσαμε... Και θα συνεχίσουμε για όλους με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ και μακροσκελέστατα βιογραφικά σημειώματα -έχουμε ιδία άποψη λέμε- που ήδη έχουμε παραμάσχαλα!


www.stoxos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.